Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Συγκίνηση στην Αγυιά για τον Μιχάλη Αθανασίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνέδεσε το όνομά του με το χώρο της εστίασης, διατηρώντας επί πολλά χρόνια το παραδοσιακό καφενείο στις γραμμές του τρένου στην Αγίου Κωνσταντίνου, στην Αγυιά, ενώ υπήρξε και πρωτοπόρος επιχειρηματίας του κλάδου του, καθώς ήταν ο πρώτος που λειτούργησε στην Πάτρα το πατινάζ στην Αγυιά.

Ο Μιχάλης Αθανασίου «έφυγε» τα ξημερώματα της Κυριακής από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και όλους όσοι είχαν την χαρά να τον γνωρίζουν. Άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός και κοινωνικός, ήταν γνωστός και για τη μεγάλη του αγάπη, την ομάδα της Παναχαϊκής, ενώ υπήρξε και παίκτης του Πανιωνίου Αγυιάς και μετέπειτα παράγοντας.

Το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία αντιμετώπισε με γενναιότητα, αλλά τελικά το κατέβαλλαν, αφού προσβλήθηκε και από κορωνοϊό και παρά το γεγονός ότι ήταν εμβολιασμένος ο οργανισμός του δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει…

Βαρύ το πένθος για τη σύζυγό του, Βέρα Ορφανίδη και για την μοναχοκόρη τους, Κατερίνα, η οποία είναι παντρεμένη και ζει μόνιμα στο εξωτερικό, αλλά και για την αδελφή του, Γεωργία Αθανασίου- Ηλιοπούλου, η οποία είναι παντρεμένη με τον συνταξιούχο σιδηροδρομικό, Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στις 15.00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Αγυιά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement