Connect with us

Αθλητισμός

Όλα συνηγορούν στον άσο

Published

on

Μια πολύ πιο γεμάτη ημέρα είναι η σημερινή στο κουπόνι μας, καθώς πέρα από τα πολλά ματς που θα γίνουν στη χώρα μας σε όλες τις κατηγορίες, έχουμε φουλ δράση κυρίως σε Αγγλία, Ιταλία και Γαλλία, με κομβικά ματς από νωρίς το μεσημέρι.

Μάθε τα πάντα για τις στοιχηματικεσ εταιριεσ στην κυπρο

Το παιχνίδι, όμως, που ξεχωρίζει βάσει ονομάτων, θα γίνει στη Σούπερ Λιγκ και δεν είναι άλλο από το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, ένα ματς που προσελκύει τα βλέμματα όλων, ασχέτως σε τι φάση είναι οι δυο «μονομάχοι».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπαίνει, ίσως, στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν, καθώς από τη μια θέλει να «καθαρίσει» τη πρώτη θέση στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, από την άλλη θέλει να κοιτάξει στα μάτια την Αταλάντα στα ματς που ξεκινούν τη Πέμπτη στο Γιουρόπα και συν τοις άλλοις, έχει και ματς με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Μαρτίνς είχε την ευχέρεια να δώσει ανάσες σε πολλούς μεσοβδόμαδα και όλοι οι βασικοί είναι έτοιμοι για την ΑΕΚ, εκεί όπου στοχεύει να βγάλει… νοκ-άουτ την Ένωση. Εκτός αποστολής τέθηκαν οι Ανδρούτσος, Κούντε, ο τραυματίας Ροντρίγκες και ο Σισέ, ο οποίος γύρισε από την Αφρική, αλλά δε προλαβαίνει.

ΑΕΚ: «Καζάνι που βράζει» θυμίζει η ΑΕΚ εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Η νίκη επί του Απόλλωνα δεν έδωσε τίποτα στο «δικέφαλο», ο οποίος κάπως πήγε να φτιάξει το κλίμα με τη διαφαινόμενη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου επί του ΠΑΟΚ, όμως δέχθηκε δυο γκολ στις καθυστερήσεις και αποχαιρέτισε ένα μεγάλο φετινό στόχο. Πλέον, θα κυνηγήσει όλα τα ματς που έχει μέχρι τέλους, με τον Γιαννίκη να αποτελεί «ξένο σώμα», λίγες ημέρες μετά την υπογραφή της ανανέωσης του! Η ΑΕΚ πηγαίνει στο «Καραϊσκάκη» χωρίς τον Αραούχο, ένα μεγάλο πλήγμα στην επίθεση, ενώ εκτός παραμένουν οι Στάνκοβιτς, Λάτσι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος και ο ανέτοιμος Φράνσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ΑΕΚ ψάχνει μια νίκη-ανάσταση, όμως πηγαίνει στο Φάληρο όντας σε κάκιστη ψυχολογία, κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι το ακριβώς αντίθετο. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει την Ένωση και σε χειρότερες εποχές γι’ αυτόν, δεν είναι κάτι… σπέσιαλ ο άσος, όμως δείχνει πολύ λογικός στο 1.80 της Novibet.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 *Προσοχή: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση προτροπή για στοιχηματισμό ή επένδυσης χρημάτων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement