Connect with us

Παναχαϊκή

“Νικήσαμε δίκαια”

Published

on

 

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος ήταν ικανοποιημένος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Διαγόρα

 Ικανοποιημένος εμφανίστηκε κυρίως για την εμφάνιση του πρώτου μέρους μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Διαγόρα ο έμπειρος τεχνικός της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος.

«Θέλαμε τη νίκη σήμερα γιατί γνωρίζαμε ότι θα μας φέρει πιο κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αυτός εξάλλου είναι και ο σκοπός μου από την στιγμή που ανέλαβα τα ηνία.

Η νίκη ήταν μονόδρομος και πιστεύω πως νικήσαμε δίκαια. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλά, προηγηθήκαμε με 2-0, στο β΄ μέρος ξεκινήσαμε δυνατά και είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 3-0, όμως αυτό δεν έγινε και σε μια ανύποπτη στιγμή έγινε το 2-1 με αποτέλεσμα να αγχωθούμε.

Η εικόνα μας γενικά στο β΄ ημίχρονο δεν ήταν πολύ καλή και υπεύθυνος είμαι εγώ για αυτό, γιατί ήθελα να ξεκουράσουμε ορισμένους παίκτες καθώς σε λίγες μέρες παίζουμε ξανά.

Δυστυχώς ανά τρεις ημέρες παίζουμε παιχνίδια και αυτό είναι πολύ δύσκολο αλλά το παλεύουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου οι οποίοι είναι περισσότερες μέρες στο γήπεδο και λιγότερο με τις οικογένειές τους, όμως δεν γίνεται διαφορετικά».

Ροή ειδήσεων

Advertisement