Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

 Ξυλοκόπησαν 40χρονο και τον παράτησαν νεκρό σε οικόπεδο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένας άνδρας ηλικίας περίπου 40 ετών εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής σε οικόπεδο στο Μενίδι. Τις Αρχές ειδοποίησαν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι -σύμφωνα με πληροφορίες- έγιναν μάρτυρες στον άγριο ξυλοδαρμό του.

Ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς αισθήσεις του επί της οδού Αχαρνέων Ιππέων στο Μενίδι, με τα πρώτα πληρώματα της Άμεσης Δράσης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να φθάνουν άμεσα στο σημείο. Ο θάνατος του επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα αργότερα από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στις Αρχές ότι είδαν το θύμα να συμπλέκεται με τα χέρια με ομάδα 3-4 ατόμων, οι οποίοι τον χτύπησαν και τον παράτησαν στο οικόπεδο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα ήταν Ρομά, σεσημασμένος για διάφορα αδικήματα κατά το παρελθόν, ενώ ενδεχομένως η συμπλοκή να έγινε για κάποιου είδους ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Στο σημείο κλήθηκε και ιατροδικαστής ο οποίος και εξέτασε τη σορό του άνδρα, ενώ αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος προήλθε συνεπεία του ξυλοδαρμού ή αν υπήρχε κάποιο παθολογικό πρόβλημα.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

newsit,gr

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement