Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Το παλεύει, πήρε τον βαθμό στις καθυστερήσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

 Ολοένα κι ανεβάζει αγωνιστικές «στροφές» ο Παναιγιάλειος και χθες κατάφερε να «τσιμπήσει» πόντο έστω και στις καθυστερήσεις, καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Αίαντα Γαστούνης για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος), κυνηγώντας το… θαύμα.

Φυσικά τα πράγματα για την αιγιώτικη ομάδα σε ό,τι αφορά την παραμονή είναι δύσκολα, αλλά η «ελπίδα πεθαίνει τελευταία». Οι παίκτες του Φάνη Γκέκα, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τέρμα του Παπαχριστόπουλου στο 59΄ το πάλεψαν έως το τέλος και δικαιώθηκαν, όταν κέρδισαν πέναλτι και ο Τοκάμ από την άσπρη βούλα στο 93΄ ήταν εύστοχος ισοφαρίζοντας σε 1-1.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Βίλλιος, Κουρτελέσης, Χατζηαντωνίου, Μακρίδης (77′ Ψωμαράς), Σ. Αφούσι, Παπαδόπουλος, Γκασίδης (62′ Ροδόπουλος), Τοκάμ, Καρακούτης, Λιάτος, Σκούτας (62′ Φουφούνης).

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ: Καραμανλής, Στανής, Βασιλικόπουλος, Ρίλντι, Βατσής, Τσακοπιάκος, Σταθάτος (90′ Τόρες), Βράπι (78’ Δεληγιάννης), Παπαχριστόπουλος, Ρετσούλι, Ντελγκάδο.

 

 

Το πρόσωπο

Ο 21χρονος επιθετικός του Παναιγιάλειου από το Καμερούν Στηβ Τοκάμ ήταν αυτός που με το γκολ που πέτυχε, έδωσε «φιλί ζωής» στην αιγιώτικη ομάδα και την… έχει ακόμη μέσα στο κόλπο της παραμονής. Τώρα το αν η «Μαύρη Θύελλα» παραμείνει κατηγορία, θα το δείξουν οι επόμενες αγωνιστικές…

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 19η αγωνιστική

Εθνικός Σκουλικάδου- Αχέρων Καναλακίου            0-0

ΠΑΟ Βάρδας- Αναγέννηση Άρτας        4-0

Παναχαϊκή- Διαγόρας Βραχνεΐκων     2-1

ΑΟ Διαβολιτσίου- Παναγρινιακός       1-0

Παναιγιάλειος- Αίας Γαστούνης           1-1

Αμβρακικός Λουτρού- Ναυπακτιακός Αστέρας      α.α. 0-3

Ρεπό: Τηλυκράτης.

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

20ή αγωνιστική

Εθνικός Σκουλικάδου-Αμβρακικός Λουτρού

ΠΑΟ Βάρδας-Αχέρων Καναλακίου

Παναχαϊκή-Ναυπακτιακός Αστέρας

ΑΟ Διαβολιτσίου-Αναγέννηση Άρτας

Παναιγιάλειος-Διαγόρας Βραχνεΐκων

Τηλυκράτης-Παναγρινιακός

Ρεπό: Αίας Γαστούνης.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement