Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (14/2)

Published

on

 

Κριός

H εβδομάδα ξεκινά μία μετακίνηση η οποία θα είναι ευνοϊκή για εσένα καθώς φαίνεται πως θα αλλάξει τα ενδιαφέροντα σου. Εκεί που η δουλειά ήταν σε πρώτο πλάνο θα αναζητήσεις χρόνο για τους φίλους σου, για την επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς και την ενασχόληση σου με ομαδικές δραστηριότητες.

 

Ταύρος

Oι αστρολογικές συγκυρίες θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα τα οποία αφορούν κατά κύριο λόγο τη δουλειά. Η Πανσέληνος που θα ολοκληρωθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 16/2 μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες πίεσης με αφορμή επαγγελματικά ίσως και οικογενειακά ζητήματα.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στις 16/2 θα δημιουργήσει ευνοϊκές συγκυρίες για να ξεκινήσει κάτι νέο στην προσωπική σου ζωή. Βέβαια θα πρέπει να θυμάσαι πως αυτή η Πανσέληνος ζητά από εσένα να προσεγγίσεις κάθε ζήτημα που αφορά θέματα του αισθηματικού τομέα με υπευθυνότητα.

 

Καρκίνος

Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με νωχελική διάθεση για εσένα, ιδιαίτερα αν στο μυαλό σου υπάρχουν ζητήματα τα οποία αφορούν το παρελθόν ή κάποια πράγματα τα οποία θέλεις να εκφράσεις αλλά μέχρι στιγμής δεν έχεις βρει την ευκαιρία. Η Πανσέληνος  σε προτρέπει να κλείσεις εκκρεμότητες.

 

Λέων

Η εβδομάδα θα είναι πάρα πολύ σημαντική για εσένα και σε προτρέπει να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή ιδιαίτερα στην περίπτωση που υπάρχουν ζητήματα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, καθώς αυτά είναι που θα πρέπει να διευθετηθούν πρώτα από όλα.

 

Παρθένος

Μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινά καθώς θα υπάρξει κινητικότητα ιδιαίτερα σε θέματα τα οποία αφορούν την προσωπική σου ζωή. Εκτός από τις προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις δεν θα πρέπει να ξεχνάς και κάποια ζητήματα της καθημερινότητας, τα οποία θα πρέπει να σε απασχολήσουν, καθώς αργότερα θα γίνουν ακόμα πιο πιεστικά.

 

Ζυγός

Θα νιώσεις περισσότερο την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή, να δεις τους φίλους σου και να κανονίσεις μία συνάντηση με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 16/2 τονίζει την ανάγκη σου για συναναστροφή με ανθρώπους που ξέρεις πως μπορούν να σε καταλάβουν.

 

Σκορπιός

Η εβδομάδα θα δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα καθώς από τη μία θα υπάρξουν αρκετοί λόγοι για να ασχοληθείς με επαγγελματικά θέματα και οικογενειακές υποθέσεις, από την άλλη όμως θα υπάρξουν και άλλοι τόσοι λόγοι για επικοινωνία και συναναστροφές με αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

Τοξότης

Θα αναζητήσεις τρόπο για να περάσεις χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να δεις φίλους και γνωστούς και να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που αγαπάς. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου σήμερα τονίζει τη δύναμη της επικοινωνίας και της επαφής με αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

Αιγόκερως

Η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερη για εσένα καθώς η σύνοδος του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 14/2 έως και τα τέλη του μήνα, δείχνουν πως κάθε άλλο παρά συνηθισμένα θα είναι τα πράγματα, ιδιαίτερα αυτά που αφορούν αισθηματικές υποθέσεις!

 

Υδροχόος

Θα επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή, καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες που θα πραγματοποιηθούν θα σε ωθήσουν να αναλάβεις δράση! Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ξεκινήσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και θα συνεχίσει μέχρι και τα τέλη του μήνα, κάτι που σε ευνοεί ιδιαίτερα.

 

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή, καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες που θα πραγματοποιηθούν θα σε ωθήσουν να αναλάβεις δράση! Η σύνοδος της Αφροδίτης θα ξεκινήσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και θα συνεχίσει μέχρι και τα τέλη του μήνα, κάτι που σε ευνοεί ιδιαίτερα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement