Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Υψηλές «πτήσεις» στην Αχαΐα-Χαμόγελα για την πολύ πετυχημένη εκδήλωση της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ.

Δημοσιεύθηκε

στις

Του Διονύση Ζακυνθινού

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στη ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαϊας από τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Η μαζική προσέλευση στελεχών, μελών και φίλων του κυβερνώντος κόμματος, το πρωί της Κυριακής, στο ξενοδοχείο «Αστήρ», ήλθε να προστεθεί στην εξίσου πετυχημένη εκδήλωση για τα εγκαίνια των νέων (εντυπωσιακών) γραφείων της ΔΕΕΠ, παρουσία του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλου Μαρινάκη.
Αυτές οι δύο πετυχημένες εκδηλώσεις, σε διάστημα λίγων ημερών, συνιστούν την επιτομή της εξωστρέφειας που έχει προσδώσει στη ΔΕΕΠ ο πρόεδρος της Αντώνης Κουνάβης, ο οποίος μεθοδικά και βήμα – βήμα, μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες, έχει καταστήσει την οργάνωση έναν ζωντανό και δραστήριο πολιτικό οργανισμό.
Ξεκινώντας από τη δημιουργία και τη λειτουργία των νέων γραφείων (από τα οποία έχουν εντυπωσιαστεί άπαντες, μηδέ εξαιρουμένου του Χρήστου Σταϊκούρα), μέχρι τη διοργάνωση εκδηλώσεων και τις συνεχείς παρεμβάσεις στο πλαίσιο του δημοσίου διαλόγου, η σημερινή ΔΕΕΠ δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά και αδρανή ΝΟΔΕ.
Η «ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ» ΤΩΝ ΧΤΥΠΗΤΩΝ ΑΠΟΥΣΙΩΝ
Επιστρέφοντας στην εκδήλωση της Κυριακής, θα πρέπει να ανατρέξουμε στο μακρινό παρελθόν για να θυμηθούμε μια τόσο μαζική και πετυχημένη συγκέντρωση από την τοπική Νέα Δημοκρατία. Γεγονός που δείχνει ότι η κομματική βάση έχει «αγκαλιάσει» τη ΔΕΕΠ και ήδη έχει συσπειρωθεί γύρω από αυτήν.
Ωστόσο, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο και για πολιτευτές που έλαμψαν δια της απουσίας τους από την προχθεσινή εκδήλωση.
Και αυτό είναι δυσεξήγητο, τουλάχιστον για ορισμένους που θέλουν να είναι εκ νέου υποψήφιοι στις επόμενες εθνικές εκλογές. Πώς γίνεται να θέλουν να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο και να απουσιάζουν από μια κομματική συγκέντρωση εκατοντάδων ατόμων; Ακόμη και για δικούς τους λόγους, που έχουν να κάνουν με την καλλιέργεια δημοσίων σχέσεων, θα έπρεπε να παραστούν.
Απούσα, δια εκπροσώπου της, και γνωστή πολιτική οικογένεια, που φέρεται να διατηρεί στενές επαφές με το περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ασφαλώς, όμως, η μη παρουσία τους είναι πρόβλημα των απόντων, το οποίο ουδόλως απασχολεί τη ΔΕΕΠ και προσωπικά τον πρόεδρο της, που κάνει πράξη τα όσα υποσχέθηκε, σκορπώντας χαμόγελα στη βάση.

Ροή ειδήσεων

Advertisement