Connect with us

Αθλητισμός

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ: Ο Τσαλμπούρης κι άλλοι τρεις στην «επίσημη Αγαπημένη» ενόψει Τουρκίας

Published

on

Αχαϊκό «χρώμα» θα έχει η Εθνική Ανδρών μπάσκετ, ενόψει των προκριματικών αγώνων για το δεύτερο «παράθυρο» για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, καθώς θα αντιμετωπίσει δύο φορές την Τουρκία.

Πιο συγκεκριμένα την ερχόμενη Παρασκευή (25/2) θα παίξει στο Ολυμπιακό Κέντρο των Άνω Λιοσίων και τη Δευτέρα 28/2 στο Σινάν Ερντέμ της Κωνσταντινούπολης.

Εν όψει αυτών των δύο αναμετρήσεων, δηλώθηκαν στη FIBA 24 παίκτες, εκ των οποίων θα προκύψουν οι επιλογές του προπονητή Σωτήρη Μανωλόπουλου για την προετοιμασία που είναι προγραμματισμένη να αρχίσει την προσεχή  Δευτέρα  για τις δύο αναμετρήσεις.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Μανωλόπουλος, κάλεσε μετά από χρόνια παίκτη του Απόλλωνα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κι αυτός δεν είναι άλλος από τον σέντερ της μελανόλευκης ομάδας Γιώργο Τσαλμπούρη.

Ο παίκτης του μελανόλευκου συλλόγου, ερωτώμενος από την «Γ» δε θέλησε να προβεί σε κάποια δήλωση για την κλήση του στην Εθνική Ανδρών, λόγω του ότι δεν είχε επίσημη ενημέρωση από την Ομοσπονδία.

Από εκεί και έπειτα, εκτός του Τσαλμπούρη, παρόντες θα είναι και τρεις παίκτες από τον Προμηθέα, ήτοι  Δημήτρης Αγραβάνης, Νίκος Γκίκας και Νίκος Ρογκαβόπουλος.

Αναλυτικά οι 24 παίκτες που κλήθηκαν είναι οι εξής: Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας), Κωστής Γόντικας (Ιωνικός), Βασίλης Καββαδάς (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο), Νικ Καλάθης (Μπαρτσελόνα), Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (Λιετκαμπέλις), Γιώργος Καμπερίδης (ΠΑΟΚ), Λεωνίδας Κασελάκης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κατσίβελης (Περιστέρι), Γιάννης Κουζέλογλου (ΑΕΚ), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (Ολυμπιακός), Μιχάλης Λούντζης (Ολυμπιακός), Βασίλης Μουράτος (Λαύριο), Λευτέρης Μποχωρίδης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Μωραϊτης (Περιστέρι), Γιώργος Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Νίκος Ρογκαβόπουλος (Προμηθέας), Κώστας Σλούκας (Ολυμπιακός), Γιώργος Τσαλμπούρης (Απόλλωνας Πάτρας), Δημήτρης Φλιώνης (ΑΕΚ), Νίκος Χουγκάζ (Παναθηναϊκός).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement