Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Πουλάνε ακριβά το… τομάρι τους

Δημοσιεύθηκε

στις

Πήραμε ήδη μια πρώτη «γεύση» από Τσάμπιονς Λιγκ στην επιστροφή της διοργάνωσης μετά από 2 μήνες και σήμερα έχουμε τη συνέχεια, με δυο πολύ ενδιαφέροντας ζευγάρια, πριν περάσουμε στο… επιδόρπιο της Πέμπτης.

Μάθε τα πάντα για τους live streaming αγωνεσ σημερα  .

Η Μπάγερν δεν αναμένεται να συναντήσει πολλές δυσκολίες στην Αυστρία, όμως το άλλο ματς που θα γίνει στο Μιλάνο, είναι ικανό να μας προσφέρει αρκετές συγκινήσεις, μιας και αναμετρώνται η Ίντερ με τη Λίβερπουλ, δυο ομάδες φιλόδοξες στη διοργάνωση.

ΙΝΤΕΡ: Παρότι δε βρίσκεται στη φόρμα που θα ήθελε τη δεδομένη στιγμή, η Ίντερ συνεχίζει να θεωρείται από τους περισσότερους ως φαβορί για ένα ακόμα «σκουντέτο», που θα είναι το 2ο σερί της. Οι πρωταθλητές Ιταλίας επέστρεψαν στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από πολλά χρόνια και η κλήρωση δε τους έκανε το χατίρι, καθώς έπεσαν πάνω στην εξαιρετική Λίβερπουλ. Ο Ιντζάγκι παραμένει αισιόδοξος λίγο πριν τη σέντρα πως η ομάδα του θα μπορέσει να κοντράρει στα ίσα τους Άγγλους και θα ψάξει με υπομονή τη νίκη στο πρώτο ματς. Ο Ιταλός κόουτς θα έχει, πάντως, σημαντικές απώλειες, μιας και θα λείψουν οι βασικότατοι τιμωρημένοι Μπαρέλα και Μπαστόνι, όπως και οι τραυματίες Κορέα, Γκόσενς και Βεσίνο.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Με πολύ καλό ηθικό και όντας σε εξαιρετική κατάσταση, η Λίβερπουλ ετοιμάζεται για τη πρώτη «μάχη» με την Ίντερ, στοχεύοντας να φτάσει μέχρι τον τελικό του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Άγγλοι μετρούν 6 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ θα είναι πλήρεις, μιας και έχουν επιστρέψει οι κομβικοί Αφρικανοί της στην επίθεση. Ο Κλοπ ανέφερε πως οι «κόκκινοι» δε θα έχουν εύκολο έργο, μιας και η πρωταθλήτρια Ιταλίας είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα, αλλά στοχεύουν σε ένα καλό αποτέλεσμα για να είναι πιο απλά τα πράγματα στη ρεβάνς. Μοναδικός αμφίβολος για το ματς είναι ο αναπληρωματικός φορ Οριγκί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ίντερ δεν είναι καμία τυχαία ομάδα που μπορεί να πει ο οποιοσδήποτε πως είναι του «χεριού» του και οι Άγγλοι θε ψάξουν απλά ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει το πρώτο λόγο στη ρεβάνς. Θα πάμε με τη διπλή ευκαιρία στην έδρα και το 1Χ που πληρώνει 1.78 στον Stoiximan.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης χρήσιμες πληροφορίες και αξιολογήσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα καθώς και το πρόγραμμα με τους live streaming* αγώνες. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

*Προσοχή: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση προτροπή για στοιχηματισμό ή επένδυσης χρημάτων.


Ροή ειδήσεων

Advertisement