Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ: Όλοι μετράμε

Published

on

 

Έξι ημέρες απέμειναν για να ολοκληρωθεί η απογραφή του πληθυσμού και η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας στέλνει το δικό της μήνυμα προς όλους τους συμπολίτες.

 

«Όλοι μετράμε. Η απογραφή του μόνιμου πληθυσμού της Αχαΐας που ολοκληρώνεται την προσεχή Δευτέρα , καταγράφει στοιχεία για τα χαρακτηριστικά και τη διάρθρωση του πληθυσμού και αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για την αποτελεσματική άσκηση της κοινωνικής και οικονομικής πολιτικής. Επίσης αποτελεί τη βάση για την πλήρη αντιπροσωπευτικότητα του δημοκρατικού μας πολιτεύματος όπως είναι η κατανομή των βουλευτικών εδρών στις εκλογικές περιφέρειες.

 

Η συμμετοχή του κάθε ένα και της κάθε  μιας από εσάς στην απογραφική διαδικασία που ολοκληρώνεται την προσεχή Δευτέρα συνιστά μια επιλογή υψηλής υπευθυνότητας καθώς συλλέγονται σημαντικά στοιχεία για την περαιτέρω βελτίωση της καθημερινής ζωής των κατοίκων σε όλους τους Δήμους της Αχαΐας όπως είναι τα κοινωνικά πολιτισμικά δημογραφικά εκπαιδευτικά και οικονομικά χαρακτηριστικά του μόνιμου πληθυσμού.

 

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας προσκαλούν τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες που δεν έχουν απογραφεί μέχρι σήμερα να συμμετάσχουν στην διαδικασία για το καλό της Αχαΐας και το συμφέρον των κατοίκων της».

   

Ροή ειδήσεων

Advertisement