Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Κρίση στην Ουκρανία: «Να μας πουν πότε είναι οι επερχόμενες εισβολές μας, θέλω να κλείσω τις διακοπές μου» λέει η Μαρία Ζαχάροβα

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ακόμα μία αιχμηρή ανάρτηση κατά αμερικανικών και βρετανικών ΜΜΕ προχώρησε σήμερα μέσω Telegram η Μαρία Ζαχάροβα, κατηγορώντας τα για παραπληροφόρηση σχετικά με την κρίση στην Ουκρανία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Tass, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών στράφηκε ενάντια στο Bloomberg, τους New York Times και την Sun, και με ειρωνικό ύφος έγραψε σήμερα τα εξής: «Θα ήθελα να ζητήσω από τα αμερικανικά και βρετανικά μέσα παραπληροφόρησης Bloomberg, The New York Times και The Sun να δημοσιεύσουν το πρόγραμμα για τις επερχόμενες εισβολές μας μέσα στην χρονιά. Θα ήθελα να σχεδιάσω τις διακοπές μου».

Υπενθυμίζεται ότι η Ρωσίδα διπλωμάτης έγραψε εχθές στο Telegram πως η 15η Φεβρουαρίου 2022  πρόκειται να γραφτεί στην ιστορία ως η μέρα που απέτυχε η πολεμική προπαγάνδα της Δύσης, αναφερόμενη σε δημοσιεύματα δυτικών μέσων που έκαναν λόγο τα προηγούμενα 24ωρα  για επικείμενη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, τοποθετώντας την μάλιστα χρονικά μέχρι σήμερα, 16 Φεβρουαρίου.


Ροή ειδήσεων

Advertisement