Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καρναβαλικό “Σπίτι με το MEGA” από το Θέατρο Απόλλων-Καλεσμένη η Άννα Βίσση

Δημοσιεύθηκε

στις

Καρναβαλικό χρώμα και φυσικά άρωμα Πάτρας αναμένεται να έχει η εκπομπή “Σπίτι με το MEGA” που θα προβληθεί το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gnomip.gr η παραγωγή της εκπομπής ζήτησε να της παραχωρηθεί το Θέατρο Απόλλων, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εκεί τα γυρίσματα του προγράμματος με καλεσμένη την Άννα Βίσση. Στη συγκεκριμένη εκπομπή το Πατρινό Καρναβάλι θα έχει την τιμητική του και εκτός των μεγάλων επιτυχιών που θα ερμηνεύσει η Ελληνίδα σταρ, θα περιλαμβάνεται και αφιέρωμα στον ιστορικό θεσμό της πόλης.

Όπως αναφέρουν πηγές του gnomip.gr το ΔΗΠΕΘΕ αποφάσισε να παραχωρήσει το θέατρο ζητώντας ωστόσο από τους συντελεστές να είναι προσεκτικοί και να σεβαστούν το χώρο.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος που σε συνεργασία με το Δήμο Πατρέων ήρθε σε επαφή με την εταιρεία παραγωγής για την πανελλαδική προβολή του Πατρινού Καρναβαλιού σε μία δύσκολη εποχή, καθώς για τρίτη χρόνια φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις, ενώ και οι εκδηλώσεις θα είναι περιορισμένες λόγω της πανδημίας.


Ροή ειδήσεων

Advertisement