Connect with us

Παναχαϊκή

Κορυφή με αβαντάζ πόντων

Published

on

Η Παναχαϊκή πέρασε αέρας από τον Μελιγαλά, νικώντας 3-0 τον Α.Ο. Διαβολιτσίου

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Παναχαϊκής και μάλιστα «αέρας» από το γήπεδο Μελιγαλά, καθώς επιβλήθηκε του Αθλητικού Ομίλου Διαβολιτσίου με 3-0 σε εξ αναβολής αγώνα για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος).

Μια επιτυχία, που έφερε την κοκκινόμαυρη ομάδα στην κορυφή με αβαντάζ πόντων, καθώς προσπέρασε τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη Λευκάδας με δύο βαθμούς, έχοντας 43 και οι Λευκαδίτες 41. Ωστόσο έχουν κάνει και το καθιερωμένο τους ρεπό…

«ΜΟΧΘΗΣΕ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Όμως η νίκη αυτή έχει μεγάλη σημασία, καθώς η Παναχαϊκή μόχθησε για να την κατακτήσει, μιας και οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν «σκληρό καρύδι» και έως ότου καταφέρει να ανοίξει το σκορ «έφτυσε αίμα». Έχασε στο πρώτο μέρος καλές ευκαιρίες τόσο στο ξεκίνημα (5΄Καρακλάιτς), όσο και αργότερα (20΄, 40΄Τσακμάκης), με την μπάλα πολλές φορές να της… γυρίζει την πλάτη.

«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ (3-0)

Στην επανάληψη η κοκκινόμαυρη ομάδα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο -κάκιστος για ποδόσφαιρο- με σκοπό να πάρει τη νίκη και να φύγει με λάφυρο τους τρεις βαθμούς και πριν καλά-καλά καταλάβουν οι γηπεδούχοι τι συμβαίνει, βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Ήταν το 53ο λεπτό, ο Κέρι έπαιξε το 1-2 με τον Λιποράτσε με τον πρώτο να πλασάρει σωστά γράφοντας το 1-0. Αυτό ήταν, η άμυνα του Διαβολιτσίου «ξεκλείδωσε» και τέσσερα λεπτά αργότερα (57΄) ο Καρακλάιτς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του γκολκίπερ Μερκούρι και σημείωσε το 2-0. Πλέον το «νερό είχε μπει στο αυλάκι», η Παναχαϊκή έχοντας την υπεροχή των κινήσεων δεν άφηνε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους και στο 63ο λεπτό ο Λόρι Κέρι πήρε το όπλο του, σκόραρε και έφτασε στο 3-0 και τα πάντα τελείωσαν. Στη συνέχεια η Παναχαϊκή έκανε συντήρηση δυνάμεων, το Διαβολίτσι τα παράτησε, οι παίκτες του ήσαν εριστικοί, καθώς είχαν ανοίξει διάλογο από τον αγωνιστικό χώρο με τους Πατρινούς εκδρομείς και η λήξη του παιχνιδιού βρήκε την κοκκινόμαυρη ομάδα να πανηγυρίζει…

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Μ. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ): Μέρκουρι, Πιτσιλής, Θώδης, Μπαλόπουλος, Καμπουτσής, Στραβάκος (55΄Βελλής), Δημητρίου (77΄Φασουλής), Πάγια (67΄Καρύδης), Ηλιόπουλος (67΄Γουέσλει), Τσιγαρίδης (55΄Μιχαλόπουλος), Μουλιάτος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Κολοβούρης, Τσακμάκης, Σμίλτος, Στεργίδης (87΄Μαγκάκης), Λιποράτσε, Κωνσταντακόπουλος, Τεγούσης, Αλεξόπουλος (66΄ Κυβελίδης), Μπουρλάκης, Καρακλάιτς (87΄Λούσκος), Κέρι (75΄ Γούλας).

 

ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

«Κερδίσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Διαβολίτσι ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε ότι κερδίσαμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που ήταν αήττητος στην έδρα του.

Αναλυτικά:

«Πολλά συγχαρητήρια για αυτή τη νίκη που ήταν σημαντική για εμάς γιατί κερδίσαμε έναν δυνατό αντίπαλο που μέσα στην έδρα του μετράει πέντε νίκες και μία ισοπαλία.

Ήμασταν αρκετά καλοί και στο πρώτο μέρος όμως δεν πετύχαμε το γρήγορο γκολ που θέλαμε. Είναι το πέμπτο παιχνίδι μέσα σε 14 ημέρες και για ομάδα Γ’ Εθνικής είναι πολύ δύσκολο γι’ αυτό και δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, στους συνεργάτες μου αλλά και στον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό μας.

Είμαστε πρώτοι με 2 βαθμούς αλλά έχουμε ένα παιχνίδι περισσότερο. Πιστεύω θα τερματίσουμε πρώτοι γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα του ομίλου.

Έχουμε άλλο ένα δύσκολο ματς σε τέσσερις ημέρες στη Ναύπακτο, ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement