Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ανανέωσε ο πατρινός Γιώργος Κυριακόπουλος στην Σασουόλο μέχρι το 2025!

Δημοσιεύθηκε

στις

 Η Ιταλική ομάδα επιβράβευσε τον Γιώργο Κυριακόπουλο για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος πήγε ως ταλέντο στην Σασουόλο. Η Ιταλική ομάδα πίστεψε στον Πατρινό άσο και όπως φαίνεται δεν έχασε. Ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, έχει γίνει βασικότατη μονάδα στο «Μαπέι» και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Έτσι, παρά τα σενάρια που τον ήθελαν τον περασμένο Ιανουάριο να είναι έτοιμος να πάρει μεταγραφή για την Τραμπζονσπόρ η οποία επισήμως είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της, οι «νεροβέρντι» δεν τον άφησαν να πάει πουθενά!

Και πλέον τον «έδεσαν» στη Ρέτζιο Εμίλια. Ο Κυριακόπουλος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Σασουόλο, το οποίο έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Για τρία χρόνια ακόμη και κυρίως με σημαντικά αυξημένες αποδοχές, ως επιβράβευση των προσπαθειών και των εμφανίσεών του.

O 26χρονος Έλληνας άσος, αγωνίζεται στη Σασουόλο απ’ το 2019. Ο πρώτος χρόνος με τη μορφή δανεισμού και το 2020 οι Ιταλοί απέκτησαν τα δικαιώματά του απ’ τον Αστέρα Τρίπολης. Μετρά ήδη 70 συμμετοχές με 1 γκολ και 7 ασίστ. Την τρέχουσα σεζόν έχει «γράψει» 20 αγώνες με 2 ασίστ.

Πηγή: onsports

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement