Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

«Δεν μας κέρδισαν, αλλά χάσαμε μόνοι μας»

Δημοσιεύθηκε

στις

Το δύσκολο πρόγραμμα της με τα συνεχόμενα παιχνίδια και χωρίς ανάσα συνεχίζει η Παναχαϊκή. Οι “κοκκινόμαυροι” του Σούλη Παπαδόπουλου συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής (20/2 – 15:00) με τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Ο τεχνικός της ομάδας μας με αφορμή το προσεχές παιχνίδι μίλησε στο panachaikifc1891.gr και χαρακτηριστικά δήλωσε:

“Δεν έχουμε περιθώρια για ξεκούραση. Έχουμε μπροστά μας ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό και μόνο αποδεικνύει πόσο δύσκολο είναι το ματς. Επίσης ο Ναυπακτιακός είναι η μοναδική ομάδα που μας έχει κόψει βαθμούς στην Αγυιά στον πρώτο γύρο. Είναι μία καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες και καλό προπονητή. Για αυτό προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να ανταποκριθούμε πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα που για εμάς είναι ακόμα ένας τελικός. Είναι το 7ο συνεχόμενο ματς μέσα στα 17 μέρες κάτι που δεν είναι συνηθισμένο, ενώ οι αντίπαλοι μας είναι ξεκούραστοι εδώ και 15 μέρες. Αυτό και μόνο δείχνει πόσο σημαντικές είναι οι νίκες που έχουμε πάρει για αυτό λέω συνέχεια συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί δικαιολογία σε καμία περίπτωση. Έχουμε δείξει ότι ξεπεράσαμε το ματς στο οποίο ουσιαστικά χάσαμε μόνοι μας. Μετά από την ήττα κάναμε τρεις νίκες συνεχόμενες μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας και με δύσκολους αντιπάλους. Αυτό δείχνει ότι για εμάς ήταν μία κακή παρένθεση. Όσο και αν πανηγύρισαν οι αντίπαλοι μας έχουν να τους πω ότι δεν μας κέρδισαν, αλλά χάσαμε μόνοι μας”.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά και την προετοιμασία για το ματς με τον Αστέρα, η Παναχαϊκή προπονήθηκε το πρωί της Παρασκευής (18/2) στο γήπεδο του Πανεπιστημίου και εκτός έμειναν μόνο οι Μικελάτος και Καρπαθάκης.

Το Σάββατο (19/2) η προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο της ομάδας μας στην Αγυιά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement