Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023
Connect with us

Ελλάδα

Επεισοδιακή επίσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στον Ερυθρό Σταυρό

Δημοσιεύθηκε

στις

Επεισοδιακή φέρεται ότι ήταν η σημερινή επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στον «Ερυθρό Σταυρό», που αποτελούνταν από τον επικεφαλής Ανδρέα Ξανθό, τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον πρώην διοικητή του νοσοκομείου Ευθύμιο Γεωργόπουλο.

Πηγές του νοσοκομείου αναφέρουν ότι αντί για τα προβλήματα του νοσοκομείου, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν φραστικά στη διοικήτρια Ελπινίκη Ταβιανάτου, την οποία απείλησαν με δικαστικές διώξεις, για την απόφασή της να μετακινήσει έναν υπάλληλο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κατά την συνάντηση ακούστηκαν φράσεις όπως «δεν έχουμε τελειώσει, θα λογαριαστούμε», με τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ζητούν την ανάκληση της απόφασης.

Την επεισοδιακή επίσκεψη σχολίασε μέσω twitter και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, που καταδίκασε «τέτοιες συμπεριφορές και λογικές».

«Αυτονόητη δράση της αντιπολίτευσης είναι οι επίσκεψεις σε νοσοκομεία.Η σημερινή συμπεριφορά ωστόσο κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη διοικήτρια του Ερ. Σταύρου υπήρξε αλαζονική και απειλητική.Τέτοιες συμπεριφορές και λογικές «θα λογαριαστούμε» είναι κατακριτέες και μη ανεκτές», έγραψε στο twitter.

 

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement