Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Έσπρωχναν κοκαΐνη, 200 στο «πελατολόγιο»

Published

on

 

 

Κύκλωμα που διακινούσε κοκαΐνη έπιασε στα δίχτυα της η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθησαν το απόγευμα δύο άνδρες, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων έχοντας στην κατοχή τους 80 γραμμάρια κοκαΐνης.
Πρόκειται για δύο άτομα, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στην Πάτρα και ένα τρίτο άτομο, το οποίο αγόρασε ουσίες για προσωπική χρήση.
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, έφτασε στα ίχνη τους αξιοποιώντας πληροφορίες και παρακολουθώντας τις τηλεφωνικές τους συνομιλίες εδώ και αρκετούς μήνες.
Μάλιστα, στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών φέρεται να υπάρχουν στοιχεία για 200 περίπου περιπτώσεις αγοραπωλησιών, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Η επιχείρηση ξεκίνησε με τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός Πατρινού, ο οποίος ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου χθες το μεσημέρι στην περιοχή των Ταμπαχάνων. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του μικροποσότητα κοκαΐνης την οποία είχε προμηθευτεί από τους διακινητές.
Η επιχείρηση συνεχίστηκε με τις συλλήψεις των δύο ατόμων, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους ποσότητα 80 γραμμαρίων κοκαΐνης.
Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πατρών με την σχηματιζόμενη σε βάρος τους δικογραφία.

Ροή ειδήσεων

Advertisement