Connect with us

Παναχαϊκή

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Κλειδί… αυτή η αγωνιστική

Published

on

 

Κερδίζουμε τον Ναυπακτιακό Αστέρα και η συνέχεια αναμένεται να είναι πιο εύκολη από ποτέ αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι στα εναπομείναντα τέσσερα ματς.

Η Παναχαϊκή έχει ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι αύριο, αυτό που με νίκη απέναντι στον Ναυπακτιακό Αστέρα, κατά μεγάλο ποσοστό θα της δώσει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου.

Αν μάλιστα καταφέρει και ο Παναγρινιακός την ίδια ώρα να καθαρίσει τον Τηλυκράτη τότε τα χαμόγελα στο κοκκινόμαυρο στρατόπεδο θα είναι πλατιά.

Η Παναχαϊκή πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στο αυριανό ματς με τον Ναυπακτιακό να πάρει το «τρίποντο» και στην συνέχεια θα έχει την πολυτέλεια να πάρει ανάσες από τα συνεχόμενα ματς.

Την επόμενη αγωνιστική (21η) παίρνει άκοπα τους τρεις βαθμούς της νίκης από τον Αμβρακικό ενώ την 22η υποδέχεται στην Αγυιά τον Εθνικό Σκουλικάδου. Ταξιδεύει… την 23η στο Αίγιο όπου αγωνίζεται με τον ουραγό Παναιγιάλειο και την 24η αγωνιστική θα κάνει το προγραμματισμένο ρεπό της για να πάει στο Αγρίνιο ξεκούραστη και να αντιμετωπίσει τον Παναγρινιακό. Τέλος την 26η αγωνιστική υποδέχεται στην Αγυιά την Αναγέννηση Άρτας και όλοι εύχονται να πανηγυρίζουν την κατάκτηση της πρώτης θέσης που θα οδηγήσει στα μπαράζ ανόδου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement