Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Σκάνδαλο Επστάιν: Νεκρός εντοπίστηκε στη φυλακή ο Ζαν Λυκ Μπρουνέλ

Δημοσιεύθηκε

στις

Νεκρός βρέθηκε στο κελί της φυλακής του στο Παρίσι ο κυνηγός ταλέντων και φίλος του παιδεραστή Τζέφρι Επστάιν, Ζαν Λυκ Μπρυνέλ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien ο 76χρονος φίλος του Έπσταιν εντοπίστηκε νεκρός τη νύχτα στη φυλακή La Sante της γαλλικής πρωτεύουσας, όπου κρατείτο από τον Δεκέμβριο του 2020 μετά τη σύλληψή του στο αεροδρόμιο Σαρλ Ντε Γκωλ στο Παρίσι, λίγο πριν την επιβίβασή του σε πτήση προς τη Σενεγάλη, κατηγορούμενος για «βιασμούς ανηλίκων, σεξουαλική επίθεση και σεξουαλική παρενόχληση».

Το πτώμα του εντόπισε απαγχονισμένο γύρω στη μία τα χαράματα η νυχτερινή περίπολος. Ο Μπρουνέλ φέρεται να αυτοκτόνησε εν αναμονή της δίκης του, όπως και ο Έπσταϊν, που είχε βρεθεί νεκρός στο κελί του στη Νέα Υόρκη.

Ο Αμερικανός επενδυτικός τραπεζίτης φέρεται να είχε χρηματοδοτήσει το αμερικανικό πρακτορείο μοντέλων του Μπρυνέλ, όταν εκείνος εγκατέλειψε τη Γαλλία λόγω καταγγελιών για σεξουαλικές επιθέσεις και έκανε νέα αρχή στις ΗΠΑ. Ο Μπρυνέλ είχε αποκτήσει φήμη ως επικεφαλής του γαλλικού πρακτορείου Karin Models, από όπου είχαν περάσει μεταξύ άλλων η Τζέρι Χολ, η Άντζι Έβερχαρτ και η Κρίστι Τέρλινγκτον.

Ροή ειδήσεων

Advertisement