Connect with us

Ερασιτεχνικό

EΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Όλα ξεκαθαρίζουν

Published

on

 

Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας

 

Πέφτει η αυλαία σήμερα και αύριο στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας για την πρώτη φάση και ξεκαθαρίζουν οι θέσεις των πλέι οφ και πλέι άουτ.

Μάχη γίνεται στον Α’ όμιλο όπου ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων θέλει μια ισοπαλία απέναντι στον Πανμοβριακό για να παραμείνει στην 4η θέση.

Από την άλλη η ομάδα του Ριόλου με νίκη και στραβοπάτημα της Δόξας Παραλίας στα Νιφορέικα παίρνει αυτή την 2η θέση ακόμα και σε ισοβαθμία. Στην περίπτωση που χάσει ο Αστέρας από τον Πανμοβριακό και κερδίσει το Λιμνοχώρι τον Δία τότε οι «πράσινοι» θα πάρουν την 4η θέση.

Η μόνη ομάδα που δεν αγχώνεται είναι η Αχαϊκή που βρίσκεται στην 1η θέση έχοντας δικλείδα ασφαλείας από τον δεύτερο έξι βαθμών.

Στον Γ’ όμιλο τώρα κι εδώ μετά το στραβοπάτημα του Αετού με τα Καλάβρυτα μπερδεύτηκαν τα πράγματα.

Αρχικά Αιγείρα/Ακράτα και Κεραυνός έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους στα μπαράζ, απλά μάχονται για το ποιος θα πάρει την πρώτη θέση. Από την άλλη Αετός, Νίκη και Θύελλα σήμερα διεκδικούν την είσοδό τους στα μπαράζ ανόδου. Ο Αετός υποδέχεται την Αναγέννηση Ψαθοπύργου που θέλει και αυτή ένα καλύτερο πλασάρισμα για τα πλέι άουτ. Το ίδιο ζητάει και η Νίκη Προαστίου που παίζει εντός έδρας με το αδιάφορο Άνω Καστρίτσι.

Η Θύελλα Αιγίου από την άλλη έχει μαθηματικές ελπίδες για την είσοδό της στα πλέι οφ μόνο αν νικήσει εκτός έδρας την Αιγείρα/Ακράτα και χάσει η Νίκη από το Άνω Καστρίτσι.

Τέλος στον β’ όμιλο έχουμε δύο αναμετρήσεις με τη Θύελλα Πατρών να υποδέχεται τον Εθνικό/Πολύτεκνο. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη μήπως και στραβοπατήσει ο Άρης κόντρα στην Αρόη και περάσουν ξανά στη δεύτερη θέση.

Όσο αφορά την 4η θέση το παιχνίδι που κλέβει τα βλέμματα είναι το αυριανό με το ντέρμπι ανάμεσα στον Πήγασο και τον Ατρόμητο. Οι «βυσσινί» θέλουν μόνο νίκη (υπερτερούν στην ισοβαθμία) ενώ οι «πορτοκαλί» παίζουν για δύο αποτελέσματα.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα με τους διαιτητές έχει ως εξής:

A’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Κάνιστρας: Αχαιός Σαραβαλίου-Αχαϊκή, Γιώργος Μπακόπουλος

Γήπ. Λιμνοχωρίου: Λιμνοχώρι-Δίας Σαραβαλίου, Γιώργος Παπαδόπουλος

Γήπ. Βραχνεΐκων: Αστέρας Τσουκαλεΐκων-Πανμοβριακός Ριόλου, Νίκος Χρονάς

Γήπ. Νιφορεΐκων: Δόξα Νιφορεΐκων-Δόξα Παραλίας, Στέφανος Μαχαίρας

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Ζαρουχλεΐκων: Αναγέννηση Πατρών-Πάτρα 2005, Κώστας Ταξιάρχης

Γήπ. «Φ. Αραβαντινός»: Θύελλα Πατρών-Εθνικός/Πολύτεκνος, Κώστας Οικονόμου

 

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Ακράτας: Αιγείρας/Ακράτας ΑΕ-Θύελλα Αιγίου, Χαράλαμπος Πετρόπουλος

Γήπ. «Θ. Χρυσανθόπουλος»: Κεραυνός Αγίου Βασιλείου-Καλάβρυτα, Βαγγέλης Σαφαρίκα

Γήπ. Προαστίου  Νίκη Προαστίου-Άνω Καστρίτσι, Γιώργος Αθανασόπουλος

Γήπ. Αχιλλέα: Αετός Πατρών-Αναγέννηση Ψαθόπυργου, Αλέξης Καμζόλας

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement