Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Βρέθηκε νεκρός σε καρέκλα κλειστού καταστήματος – Ισχυρό σοκ για εκείνους που είδαν τις εικόνες

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Βόλος στο επίκεντρο μετά την αποκάλυψη της τραγωδίας. Οι τελευταίες στιγμές του άτυχου άντρα, που βρέθηκε νεκρός στο κατάστημα…

Ο Βόλος έχει από το πρωί ένα κεντρικό θέμα συζήτησης. Τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν σε κατάστημα που ήταν κλειστό, όταν εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ένας άντρας που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Ένας άνθρωπος που πιθανότατα κάθισε σε καρέκλα για να ξεκουραστεί και πέθανε αβοήθητος.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους σήμερα γύρω στις 11.00 το πρωί περαστικοί στη συνοικία των Παλαιών στον Βόλο, όταν είδαν έναν άνδρα 74 ετών να κάθεται σε καρέκλα μαγαζιού που δεν λειτουργούσε εκείνη τη στιγμή, δείχνοντας ότι κοιμάται. Τον πλησίασαν, καθώς βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο καταστήματος κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό, μόνος του και επιχείρησαν να τον ξυπνήσουν.

Ωστόσο, ο ηλικιωμένος δεν ανταποκρινόταν, έχοντας ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. Ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και στην Αστυνομία, ενώ ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο διαπιστώνοντας τον θάνατό του, ο οποίος πιθανώς να προήλθε από ανακοπή καρδιάς.

Ροή ειδήσεων

Advertisement