Connect with us

Παναχαϊκή

Βήμα προς την παραμονή και το “δώρο” στην Παναχαϊκή

Published

on

 

Μεγάλο βήμα προς τον δρόμο που οδηγεί στην παραμονή έκανε χθες ο Παναγρινιακός, που νίκησε 2-0 τον Τηλυκράτη Λευκάδας για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος), με τους Λευκαδίτες να μένουν κατά δύο βαθμούς πίσω στον βαθμολογικό πίνακα από την Παναχαϊκή.

Η αγρινιώτικη ομάδα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης επέβαλε τον δικό της ρυθμό και έκλεισε τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους, παίζοντας την κόντρα επίθεση. Έτσι κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ (1-0) με σουτ του Βασιλόγιαννη μόλις στο 4ο λεπτό. Το γρήγορο γκολ αποσυντόνισε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι τα βρήκαν σκούρα καθόλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους, καθώς ο γηπεδούχος Παναγρινιακός έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφηνε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Τηλυκράτη Λευκάδας. Στην επανάληψη ο Παναγρινιακός συνέχισε στο ίδιο τέμπο και θα μπορούσε να είχε σημειώσει και δεύτερο τέρμα με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού (60΄), αλλά η κεφαλιά του Σκιαδά αποκρούστηκε από το δοκάρι, όμως ό,τι δεν πέτυχε ο παίκτης της γηπεδούχου ομάδας το σημείωσε ο Τσάκνης τέσσερα λεπτά αργότερα (64΄), όταν βρήκε χώρο και με σουτ έγραψε το 2-0. Μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος οι φιλοξενούμενοι κατέρρευσαν αγωνιστικά, ο Παναγρινιακός είχε την υπεροχή, αλλά στο 71ο λεπτό ο Βασιλόγιαννης άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Ευτυχώς όμως η αποβολή του παίκτη του Παναγρινιακού δεν γύρισε μπούμερανγκ, μιας και κράτησε το υπέρ του σκορ έως το τέλος του παιχνιδιού.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Κοντογιάννης, Καλοκαίρης, Τσοπάνας, Σωτηρόπουλος, Φραγκούλης, Καντάνης, Τσάκνης, Σκιαδάς, Κατσής (85΄Πατίλας), Μήλιος (82΄Βαλαβανίδης), Βασιλόγιαννης.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Μπλατσιώτης, Πανταζής, Ντόσης, Παναγιωτόπουλος, Μπιμπισίδης, Νταΐδης, Γκέτσι, Περιστέρης (63΄Κολοβός), Τσιότρας (72΄Αζούδης), Νικλητσιώτης, Σιμόνι.

 

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Ο Νίκος Κατσής στις δηλώσεις του στο Παναγρινιακός TV πριν από το παιχνίδι με τον Τηλυκράτη φαινόταν σχεδόν βέβαιος ότι η ομάδα του θα είναι η μεγάλη νικήτρια. Ο πρώην κοκκινόμαυρος ποδοσφαιριστής που έχει δοθεί στην ομάδα του Αγρινίου με τη μορφή δανεισμού είχε πολύ καλή απόδοση απέναντι στον Τηλυκράτη και συνέβαλε κι αυτός τα μέγιστα για να πάρει η ομάδα του τη νίκη.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement