Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Όλα δείχνουν… Μίντλεσμπρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια ακόμα Ευρωπαϊκή εβδομάδα ξεκινάει σήμερα, με σπουδαίες αναμετρήσεις που θα μας συντροφεύσουν μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής. Οι 8 ομάδες που μένουν για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ θα δώσουν τη δική τους πρώτη μάχη, ξεκινώντας από σήμερα.

Μάθε τα πάντα για το pamestoixima live casino

Στοιχηματικά, θα αποφύγουμε να εμπλακούμε με τα δυο σημερινά ματς και θα πάμε στην Αγγλία και τη Τσάμπιονσιπ. Αρκετές ομάδες χρωστούν αγώνες λόγω των αναβολών και σήμερα θα μας απασχολήσει το ραντεβού της Μίντλεσμπρο με τη Γουέστ Μπρομ.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ: Πισωγύρισμα ήταν η ήττα στο Μπρίστολ για τη Μίντλεσμπρο, όμως η ομάδα εδώ και ένα μεγάλο διάστημα παίζει καλά και έχει μπει στο σωστό δρόμο για να βρεθεί στα πλέι-οφ, που ήταν και ο βασικός στόχος πριν το ξεκίνημα της σεζόν. Μεγάλο «όπλο» της η έδρα, εκεί όπου μετρά 6 σερί νίκες, ενώ μη ξεχνάμε πως υπάρχει και το Κύπελλο, εκεί όπου απέκλεισε τη μεγάλη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ματς κόντρα στη Γουέστ Μπρομ θα είναι πολύ δύσκολο, όμως υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία. Ο κόουτς Γουάιλντερ δε θα έχει τον βασικό χαφ Κρόουκς λόγω τιμωρίας, ενώ εκτός παραμένουν οι Παγιέρο, Αμεόμπι, Μπράουνι, Φίσερ και Μπόλα.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Είναι εμφανές πως το καλό ξεκίνημα στη χρονιά για τη Γουέστ Μπρομ είναι απλά μια… ανάμνηση, με την ομάδα να βρίσκεται σε καθολική πρώτη. Ο Μπρουκς που ήρθε σαν «σωτήρας», δεν έχει καταφέρει ακόμα να γευτεί τη χαρά της νίκης και ειδικά εκτός έδρας, η Άλμπιον είναι απογοητευτική, τη στιγμή που μιλάμε για μια ομάδα που πέρσι έπαιζε στη Πρέμιερ Λιγκ. Πηγαίνει στο Μίντλεσμπρο με στόχο να «σπάσει» το αρνητικό αυτό σερί, όμως γνωρίζει πως το έργο της δε θα είναι τόσο απλό. Συνεχίζει εκτός ο τιμωρημένος Λίβερμορ, δύσκολα θα προλάβουν Ντάικς και Φίλιπς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το παιχνίδι υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ξεκάθαρο No Bet, μιας και μιλάμε για δυο εκ των ομάδων που κυνηγούν τα πλέι-οφ. Η πρόσφατη εικόνα τους όμως μας οδηγεί ξεκάθαρα προς την έδρα και το 2.35 του άσο από τον Stoiximan.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης χρήσιμες πληροφορίες και αξιολογήσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα καθώς και το πρόγραμμα με τους live streaming* αγώνες. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ροή ειδήσεων

Advertisement