Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Οικονομία

Η ψηφιακή επαγγελματική κάρτα είναι πλέον γεγονός και έχει πολλά πλεονεκτήματα

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια νέα Ελληνική Startup (i-card.gr) έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και να δώσει νέες προοπτικές στην επαγγελματική μας κάρτα.
Η κεντρική ιδέα είναι ότι η κάρτα ουσιαστικά είναι εικονική, δημιουργώντας ένα προφίλ στο i-card.gr και καταχωρώντας τα στοιχεία μας, δημιουργείται ένα μοναδικό Qr Code, το οποίο οι πελάτες μας μπορούν να ‘σκανάρουν’ με το κινητό τους και να εμφανίζονται τα στοιχεία που έχουμε δηλώσει. Σε αυτό το βήμα, ο πελάτης μπορεί να αποθηκεύσει την (ψηφιακή) κάρτα μας στο κινητό του.
Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να έχουμε μαζί μας πραγματικές (έντυπες) κάρτες και μπορούμε να τυπώσουμε το qr code μας και να το τοποθετήσουμε σε οποιοδήποτε σημείο. Η απλά να το έχουμε αποθηκεύσει στο κινητό μας.
Τα στοιχεία της κάρτας ενημερώνονται δυναμικά μέσα από την πλατφόρμα, και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε όταν χρειαστεί να αλλάξουμε κάποιο στοιχείο.
Όμως πέρα από τα παραπάνω, το i-card.gr έχει κάποια ακόμη σημαντικά χαρακτηριστικά. Μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργούμε άρθρα, να προβάλουμε τα έργα μας, βιογραφικό και τις υπηρεσίες μας αναλυτικά. Και όλα αυτά να εμφανίζονται μαζί με την ψηφιακή μας κάρτα.

Τεχνολογία NFC και έντυπες κάρτες.
Όταν όμως η έντυπη κάρτα είναι απαραίτητη, το i-card.gr μας λύνει τα χέρια. Και αυτό γιατί μας δίνει την δυνατότητα να σχεδιάσουμε online την έντυπη κάρτα μας με τεχνολογία NFC σε χαρτόνι, μέταλλο, η ξύλο.
Τι είναι το NFC;
Το NFC είναι μια τεχνολογία ανέπαφης μεταφοράς δεδομένων την οποία υποστηρίζουν σχεδόν όλα τα σύγχρονα κινητά τηλέφωνα. Οι επαγγελματικές κάρτες NFC που προσφέρει το i-card.gr μας δίνουν την δυνατότητα να την πλησιάσουμε στο κινητό μας και να εμφανίζει την ψηφιακή κάρτα στην οθόνη.

Οι δημιουργοί του i-card.gr, Ραφαήλ Μπόμπος και Βίλμα Σπυροπούλου, μας εξήγησαν το όραμα της νέας αυτής υπηρεσίας.
“Η κεντρική ιδέα, ήταν να δημιουργήσουμε μια ψηφιακή κάρτα η οποία δεν θα περιορίζει τους χρήστες σε έντυπη κάρτα η μη. Αυτή τη στιγμή, στο εξωτερικό, υπάρχουν πλατφόρμες οι οποίες προσφέρουν ψηφιακή κάρτα με τεχνολογία NFC μόνο, η το αντίθετο (μόνο με qr code). Η δική μας ιδέα είναι ότι όχι μόνο δεν πρέπει να περιορίζεται, αλλά και να έχουμε περισσότερες επιλογές.
Η ψηφιακή κάρτα είναι το μέλλον στις επαγγελματικές κάρτες και το i-card.gr την φέρνει στην Ελλάδα με ακόμη περισσότερες δυνατότητες.”

https://i-card.gr/

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement