Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

ΣΒΑ Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ: Συγχαρητήρια επιστολή στην Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο πρόεδρος της πυγμαχικής ομάδας ΣΒΑ Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ Ανδρέας Συνοδινός, απέστειλε σήμερα 22 Φεβρουαρίου 2022 την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή προς τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Χάρη Μαριόλη.

Αναλυτικά αυτή αναφέρει: «Αγαπητέ κύριε Μαριόλη, Εκ μέρους της πυγμαχικής ομάδας, θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας το τελευταίο εννεάμηνο στον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.

Η χαρά μου είναι διπλή, διότι είστε ο άνθρωπος, που αναμορφώσατε με τη σκληρή δουλειά σας την ΕΟΠ, κάτι που δεν είχαν πράξει παλαιότερα οι προκάτοχοί σας, όπου με την αμέριστη βοήθειά σας και σε μικρό χρονικό διάστημα, ύστερα από την εκλογή σας στον προεδρικό «θώκο» αθλητές και αθλήτριες της πυγμαχίας που εκπροσώπησαν την χώρα μας στο Εξωτερικό, κατέκτησαν αρκετά μετάλλια κι αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για το εν λόγω άθλημα.

Επίσης προσωπικά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, διότι καταφέρατε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα να αποκομίσετε χρήματα, έτσι ώστε οι αθλητές και αθλήτριες να νιώθουν ασφάλεια από κάθε πλευρά.

Κύριε πρόεδρε, σας είμαι ευγνώμων για ό,τι έχετε καταφέρει έως τώρα για το «παρεξηγημένο» άθλημα της πυγμαχίας και εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο έτσι ώστε να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι, που έχετε θέσει εξαρχής από τη μέρα που αναλάβατε τα ηνία, καθώς το άθλημα της πυγμαχίας θα πρέπει να κάνει βήματα μπροστά με την αξιοποίηση των υποδομών του.

Τέλος θέλω να συγχαρώ όλους όσοι βρίσκονται στο πλευρό των αθλητών και αθλητριών κι αναφέρομαι στους προπονητές, συνοδούς κι σε όλα τα μέλη κι τους διδάσκουν πάντα το «ευ αγωνίζεσθαι».

Ως πρόεδρος της πυγμαχικής ομάδας «Τόφαλος» νιώθω υπερήφανος, για ότι έχετε κάνει έως τώρα, συνεχίστε με αυταπάρνηση το δύσκολο αυτό έργο σας και εγώ προσωπικά θα είμαι αρωγός σε ό,τι κι αν χρειαστείτε στο άμεσο μέλλον.

Με εκτίμηση, Ανδρέας  Κ. Συνοδινός Πρόεδρος της πυγμαχικής ομάδας «Τόφαλος».

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement