Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Ιδού το πραγματικό εργοτάξιο της Πατρών – Πύργου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο υπό διαμόρφωση εργοτάξιο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου βρέθηκε η Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ κα Χριστίνα Αλεξοπούλου και συνομίλησε με τους συναδέλφους της μηχανικούς και εργαζόμενους.

«Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει πράξη ένα έργο ζωής που κάποιοι τάχα το εγκαινίαζαν πριν τρία χρόνια, τότε Υπουργοί και οι υποστηρικτές τους στην τοπική αυτοδιοίκηση της περιοχής, παρουσιάζοντας εικονικά εργοτάξια και μηχανήματα.» δήλωσε η κα Αλεξοπούλου. Το έργο που βρίσκεται στη φάση της εκκίνησης, είναι γεγονός χάρη στις επίμονες προσπάθειες του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κου Κώστα Καραμανλή και το προσωπικό ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Για να σταματήσει επιτέλους, ο φόρος αίματος και να δημιουργηθεί ένας νέος πυλώνας ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή, δημιουργώντας ταυτόχρονα νέες θέσεις εργασίας στον κατασκευαστικό κλάδο.
Η κα Αλεξοπούλου ενημερώθηκε από τους μηχανικούς του εργοταξίου για την οργάνωση και λειτουργία του και εξέφρασε την ικανοποίησή της που ένα τέτοιο έργο πνοής για την Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα θα φέρει τη σφραγίδα της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Ροή ειδήσεων

Advertisement