Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ: «Ζούμε στον κόσμο  της υποκρισίας»

Δημοσιεύθηκε

στις

Καταπέλτης ο πρόεδρος της Νίκης Προαστίου, Χρήστος Μοσχόπουλος ο οποίος με μια μακροσκελή ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο ιντερνετ.  

Ο Χρήστος Μοσχόπουλος χωρίς να τους κατονομάσει αλλά να τους «φωτογραφίζει» έριξε… τα «βέλη» του στον Δημήτρη Σαρρής, τον Κώστα Ντάσιο της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Αχαΐας αλλά και στην ομάδα του Πήγασου Μπεγουλακίου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Νίκης:

«Οι τίτλοι και όχι οι άνθρωποι  είναι αυτοί που καθορίζουν  την ζωή  των περισσοτέρων. Σε πολύ μικρό  διάστημα στο μικρόκοσμο μας ζήσαμε τα εξης:

1.Παράγοντας της Ε.Π.Σ. κάνει δωρεά  σε “ΠΑΕ” την αμοιβή της παρατηρήσιας του, αλλά την ευχαριστήρια ανακοίνωση  την κάνουν τεχνηέντως οι φίλοι του οι δημοσιογράφοι και όχι η ευργετηθεισα “Π.Α.Ε”

2.Μετά τα τραγικά γεγονότα στην Θεσσαλονίκη  με την δολοφονία  του Άλκη έχουμε δημοσιευμένα βίντεο  πώρωσης  μικρών αθλητών από υπεύθυνο ακαδημιών για καθοριστικό παιχνίδι  ομάδας  στην Α’ τοπική κατηγορία ,όπου το παιχνίδι στραβώνει με ένα τραγικό  λάθος  του διαιτητή και μικροί και μεγάλοι εξαπολύουν ύβρεις και απειλές προς τους διαιτητές και τους παρευρισκόμενους παράγοντες της διαιτησίας.

3.Μετά από αυτό παράγοντας της Ε.Π.Σ. ζητά δημοσίως  συγνώμη  λες και καθορίζει  αυτός τις αποφάσεις του διαιτητή.

Όλα τα παραπάνω σε ένα πόλεμο εντυπώσεων, σε ένα πόλεμο του φαίνεσθαι!!!!!

Και τους δημοσιογράφους της πόλης σε απλές αναφορές ως φερέφωνα  των ισχυρών, με προσοχή  μην θιχτούν συμφέροντα και χρηματοδότες. Ο φερετζές τέλος αυτών των συμπεριφορών, τα παιδιά, τα ιδρύματα και η κοινωνική  προσφορά.

Κύριοι ασελγείτε σε ιερά πράγματα  και οι κραυγές σας μετά το κακό  μας αφήνουν αδιάφορους!!!!

Υπάρχει  ακόμα μια μερίδα  ανθρώπων που είναι νοήμονες και μπορούν  να διαχωρίζουν ακόμα το σωστό  από το λάθος.  Μην τους υποτιμάτε!!!!!!».

Ροή ειδήσεων

Advertisement