Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Europa League:”Αντίο” Ευρώπη-Ολυμπιακός-Αταλάντα 0-3

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Ολυμπιακός, σε μια άσχημη ευρωπαϊκή βραδιά, γνώρισε την ήττα με 3-0 εντός έδρας από την Αταλάντα και αποκλείστηκε από το Europa League.
Οι «ερυθρόλευκοι», πραγματοποιώντας μια από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις τους, δέχθηκαν τρία γκολ από την Αταλάντα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αποχαιρέτησαν τη διοργνάνωση, με τους Ιταλούς να παίρνουν το εισιτήριο για την φάση των «16» του UEFA Europa League.

Στο 40′, ο Μέλε μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Βατσλίκ γράφοντας το 1-0 της Αταλάντα. Στο 66′, ο Μαλινόφσκι πάτησε περιοχή μετά από γύρισμα του Κοπμάινερς και με εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ουκρανός έπιασε ένα τρομερό σουτ από τα 25 μέτρα νικώντας τον Βατσλίκ για να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Να σημειωθεί ότι μετά το πρώτο γκολ που πέτυχε, ο Ουκρανός Ρουσλάν Μαλικόβφσκι σήκωσε τη φανέλα του και από κάτω φορούσε t-shirt που έγραφε «Προσευχηθείτε για την Ουκρανία».
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σισέ (Μασούρας 46′), Λαλά (Ελ Αραμπί 68′), Μ. Καμαρά, Εμβιλά (Βρουσάι 68′), Ρέαμπτσιουκ, Α. Καμαρά, Τικίνιο (Φαντιγκά 74′), Ονιεκούρου (Βαλμπουενά 60′).
Αταλάντα (Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι): Μούσο, Τολόι, Ντεμιράλ (Τσιταντίνι 90’+1′), Τζιμσίτι, Χάτεμπουρ, Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Μέλε (Πετσέλα 84′), Μαλινόφσκι (Μιχάιλα 84′), Πεσίνα (Κοπμάινερς 57′), Πάσαλιτς (Μπογκά 56′).
Πηγή: dikaiologitika gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement