Connect with us

Στοίχημα

Ανοίγει ο ρυθμός στο Φάληρο

Published

on

 

Μάθαμε ήδη ποιες ομάδες έχουν το πρώτο λόγο για τη πρόκριση στην οχτάδα του Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα οι δυο δικοί μας εκπρόσωποι στα νοκ-άουτ των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, θα δώσουν «μάχες» από δύσκολη θέση για να συνεχίσουν.

Μάθε τα πάντα για την interwetten

Ο Ολυμπιακός έχει σαφώς το πιο δύσκολο έργο κόντρα στην πολύ ισχυρή Αταλάντα, όμως οι «ερυθρόλευκοι» είναι πανέτοιμοι να κοιτάξουν τους Ιταλούς στα μάτια και να παλέψουν για την ανατροπή του 2-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έπαιξε με πολλές αλλαγές στο Βόλο για το πρωτάθλημα, όμως ακόμα και στο ρελαντί πέρασε με 1-0, ανοίγοντας ακόμα περισσότερο τη διαφορά στη κορυφή. Είναι σαφές πως το μυαλό όλων είναι στην Ευρώπη, καθώς η ήττα με 2-1 στο Μπέργκαμο πριν μια εβδομάδα αφήνει αρκετά περιθώρια ελπίδας για πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ολυμπιακός δεν αναμένεται να πάρει άμεσα ρίσκα για το γκολ και θα κυνηγήσει με υπομονή τις φάσεις, μιας και οι αντίπαλοί του είναι ομάδα που της αρέσει να τρέχει. Εκτός είναι οι τραυματίες Ροντρίγκες και Ανδρούτσος, με 3 στόπερ θα παίξει πάλι ο Μαρτίνς.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σε ένα αρκετά ισορροπημένο ματς, η Αταλάντα ηττήθηκε πριν μερικές ημέρες στη Φλωρεντία από τη Φιορεντίνα, όμως και πάλι είχε φάσεις και στιγμές που φαινόταν ικανή να σκοράρει. Οι Ιταλοί αρέσκονται στο να ψάχνουν τις γρήγορες αντεπιθέσεις με τα εξαιρετικά τους άκρα και η ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» πιθανότατα θα έχει αυτή μορφή, μιας και ο Ολυμπιακός είναι αυτός που «κυνηγάει» το σκορ πλέον. Ο Γκασπερίνι γνωρίζει πως το ματς δε θα είναι εύκολο, όμως δήλωσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη. Γνωστές οι απουσίες των Ζαπάτα, Μιράντσουκ, Παλομίνο και Ίλιτσιτς, σχεδόν απίθανο να παίξει και ο Μουριέλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι δεδομένο πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα τα δώσουν όλα για τη πρόκριση και ένα γκολ θα αναγκάσει τις δυο ομάδες να τρέξουν περισσότερο. Οι Ιταλοί είναι… μανούλες στο ανοιχτό γήπεδο, κάνουν συνέχεια φάσεις, όμως έχουν κενά. Λογική επιλογή το Over 2.5 στο 1.87 του Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρείες και interwetten live στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement