Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας: Οι γυναίκες της Νέας Δημοκρατίας οργανώνουν την εκδήλωση με την Υπουργό Ν. Κεραμέως

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Νέα Δημοκρατία τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Η Δ.Ε.Ε.Π. σε συνεργασία με το Τμήμα Γυναικών διοργανώνουν εκδήλωση την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 στις 6:30 το απόγευμα στον ημιόροφο του Ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ».

Κεντρικός ομιλητής θα είναι η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κα. Νίκη Κεραμέως η οποία θα αναφερθεί στον αγώνα της γυναίκας , συζύγου , μάνας και κόρης , εργαζόμενης και άνεργης που σηκώνει το βάρος του πολλαπλού της ρόλου και δίνει αγώνα για την κοινωνία της πραγματικής ισότητας και του σεβασμού των ανθρωπίνων αξιών.

Την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης , οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής , Ιάσονας Φωτήλας , Χριστίνα Αλεξοπούλου και η Υπεύθυνη του Τμήματος Γυναικών Κυριακή Μπακούρου.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς των συλλόγων προστασίας των κακοποιημένων γυναικών.

Πενήντα γυναίκες μέλη του Τμήματος Πάτρας της Φιλελεύθερης Παράταξης θα συμμετάσχουν αύριο Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 στις 11 το πρωί στην διευρυμένη σύσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δ.Ε.Ε.Π. με αντικείμενο την προετοιμασία της εκδήλωσης και τις εξορμήσεις – επισκέψεις σε Υπηρεσίες , Επιχειρήσεις και χώρους δουλειάς που θα ξεκινήσουν από την προσεχή Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Εξαντλήθηκαν από προχθές οι προσκλήσεις για την Πολιτική Εκδήλωση – Συνεστίαση που διοργανώνει η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Αιγιαλείας της Νέας Δημοκρατίας την προσεχή Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου στις 7:30 το απόγευμα με ομιλητή τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη και η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Λιόπετρο».

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας συγχαίρει και δημόσια τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Σταθακάρο και τα ενεργά μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιάλειας για την άψογη προετοιμασία της εκδήλωσης και στέκεται δίπλα τους στην πολύπλευρη δράση τους.


Ροή ειδήσεων

Advertisement