Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Η “Επίσημη Αγαπημένη” υποδέχεται την Τουρκία-Στην αποστολή Ρογκαβόπουλος, Αγραβάνης

Δημοσιεύθηκε

στις

Νίκη και μόνο νίκη θα αναζητήσει σήμερα το απόγευμα (18:00-Novasports) στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων η Εθνική ομάδα Ανδρών Μπάσκετ, η οποία υποδέχεται την Τουρκία και στόχο έχει κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα προκειμένου να έχει το… επάνω χέρι σε ό,τι αφορά την πρόκριση. 

Φυσικά είναι νωρίς για βαθμολογικά σενάρια, καθώς υπάρχει και το παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας στην Κωνσταντινούπολη όπου θα φιλοξενηθεί από τους Τούρκους στο «Σινάν Ερντέμ» (19:00-Novasports).

Αναλυτικά οι 12 παίκτες που είναι στη διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού Σωτήρη Μανωλόπουλου είναι οι εξής: Νίκος Ρογκαβόπουλος (Προμηθέας), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (Ολυμπιακός), Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας), Κώστας Σλούκας (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (Λιετκαμπέλις), Γιώργος Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Βασίλης Μουράτος (Λαύριο), Δημήτρης Μωραϊτης (Περιστέρι), Γιάννης Κουζέλογλου (ΑΕΚ),  Κωστής Γόντικας (Ιωνικός).  Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Μιχάλης Λούντζης που έχει υποστεί διάταση στον λαγονοψοΐτη αριστερά και η κατάσταση του παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο.

ΣΠΥΡΟΣ Γ. ΝΤΙΝΟΣ


Ροή ειδήσεων

Advertisement