Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΜΙΛΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Δύναμή μας τα Προσφυγικά»

Published

on

O σούπερ σταρ του Άρη Πατρών Μίλτος Μητρόπουλος μιλάει στη «Γ» για την ομάδα του και τα μπαράζ ανόδου

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Όλοι όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ποδοσφαιριστές, προπονητές αλλά και οι φίλαθλοι περίμεναν πώς και πώς να ξεκινήσει η διαδικασία των μπαράζ.

Η «Γ» επικοινώνησε με έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έτσι ώστε να τοποθετηθεί για την διεξαγωγή των μπαράζ, την ομάδα του αλλά και ποιος θα είναι το φαβορί για την πρώτη θέση.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μίλτο Μητρόπουλο, έναν ποδοσφαιριστή που έχει πετύχει τα καλύτερα και τα πιο όμορφα γκολ με την φανέλα του Άρη Πατρών.

Ένας παίκτης-κόσμημα για τα ερασιτεχνικά γήπεδα και φυσικά όπως αναφέρουν οι περισσότεροι πολυτέλεια για το τοπικό.

Ο Μητρόπουλος για πολλά χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β’ και της Γ’ Εθνικής έχοντας φορέσει τη φανέλα της Παναχαϊκής, του Πανμοβριακού, της Αχαϊκής, του ΠΑΟ Βάρδας, του Παναιγιάλειου και του Αστέρα Αμαλιάδας κ.ά.

Η διοίκηση του Άρη πριν δύο χρόνια έκανε το μεγάλο deal και κατάφερε να αποκτήσει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή παρά το γεγονός ότι δεν είχε αγωνιστεί ποτέ μέχρι τότε στην καριέρα του στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Ο Μίλτος Μητρόπουλος έχει δικαιώσει τη διοίκηση καθώς έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ιστορική ομάδα της Πλατείας Ελευθερίας.

 

«Γ»: Μίλτο, είσαι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του τοπικού πρωταθλήματος σημειώνοντας μάλιστα εξαιρετικά γκολ. Πώς σε αντιμετωπίζουν όλοι στην ομάδα του Άρη;

«Μ.Μ.»: «Ευχαριστώ παρά πολύ για τα καλά σας λόγια, με τιμούν ιδιαίτερα ωστόσο αυτό θα το κρίνετε εσείς και ο κόσμος που παρακολουθεί. Στον Άρη έχουμε φοβερό κλίμα και όπως είναι λογικό δεν λείπουν τα πειράγματα. Φυσικά δεν παίζω μόνος μου και οι συμπαίκτες μου έχουν μεγάλο μερίδιο στο να κάνω και εγώ καλή σεζόν».

 

«Γ»: Τι σημαίνει Άρης για εσένα;

«Μ.Μ.»: «Η αλήθεια είναι ότι έχω δεθεί με την ομάδα του Άρη. Ο κόσμος και το Δ.Σ. με έχουν αγκαλιάσει και πιστεύουν πολύ σε εμένα από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον ιστορικό σύλλογο και φέτος πιστεύω πως τους δικαιώνω με τις εμφανίσεις μου».

«Γ»: Ο Άρης τερμάτισε στη 2η θέση και θα συμμετάσχει στους αγώνες μπαράζ ανόδου. Άξιζε τη θέση αυτή ή θα μπορούσε να ήταν πρώτος στην τελική βαθμολογία της πρώτης φάσης;

«Μ.Μ.»: «Από την αρχή της σεζόν ο στόχος ήταν να μπούμε στα μπαράζ και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Καταφέραμε να πλασαριστούμε στην 2η θέση και επειδή μου αρέσει να λέω τα πράγματα όπως είναι όταν βλέπεις το Πάτραι να κάνει αυτή την πορεία τότε δίκαια τερμάτισε πρώτο».

 

«Γ»: Τι άποψη έχεις για τα μπαράζ ανόδου;

«Μ.Μ.»: «Την άποψή μου την έχω πει εδώ και 2 χρόνια που παίζω στο τοπικό πρωτάθλημα ότι για εμένα έπρεπε να παίζουμε όλες οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας σε έναν όμιλο και ο πρωταθλητής να βγαίνει χωρίς μπαράζ. Μόνο έτσι θα είναι ανταγωνιστικός ο θεσμός».

 

«Γ»: Έχεις δει καθόλου τους αντιπάλους σου; Και αν ναι ποιον έχεις ξεχωρίσει;

«Μ.Μ.»: «Έχω δει μόνο τον Α’ όμιλο, όλες τις ομάδες που έχουν βγει τετράδα. Στον Γ’ δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να δω κανένα ματς. Η άποψή μου είναι ότι ο δικός μας όμιλος (Β’) είναι ο πιο δυνατός και πιο ποιοτικός και γνώμη μου είναι ότι θα βγει πρωταθλητής από αυτόν».

 

«Γ»: Ο Άρης μπορεί να διεκδικήσει κάτι από αυτή την διαδικασία;

«Μ.Μ.»: «Για να βρισκόμαστε στα πλέι οφ σημαίνει ότι έχουμε και εμείς τις πιθανότητές μας να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου, είμαστε πολύ δουλεμένο σύνολο με ποιοτικούς παίκτες. Ξέρουμε τι ζητάμε μέσα στο γήπεδο, έχουμε πλάνο και αν πιάσουμε απόδοση μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο».

«Γ»: Ποιος πιστεύεις ότι θα πάρει το εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική;

«Μ.Μ.»: «Τα μπαράζ είναι περίεργα παιχνίδια. Όποιος το θέλει περισσότερο, αυτός θα πάρει και το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Οι διάφορες στη βαθμολογία είναι μικρές όποτε είναι δύσκολο να πω για κάποιον ότι είναι το φαβορί».

 

«Γ»: Τα Προσφυγικά τι σημαίνουν για την ομάδα του Άρη;

«Μ.Μ.»: «Τα Προσφυγικά είναι η δύναμή μας. Στο πρώτο παιχνίδι που δώσαμε μετά από πολλά χρόνια κατάλαβα γιατί ήθελαν όλοι να γυρίσει η ομάδα στη φυσική της έδρα. Ειδικά τώρα στα πλέι οφ θα μας δώσει μεγάλη ώθηση ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

 

«Γ»: Άφησα τελευταίο το Πάτραι που τερμάτισε στην πρώτη θέση με 10 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο και στα μπαράζ ξεκινάει με 3 βαθμούς. Αυτό το θεωρείς δίκαιο;

«Μ.Μ.»: «Είναι αυτό ακριβώς που προανέφερα σε παραπάνω ερώτησή σας. Το Πάτραι μπαίνει στα μπαράζ ενώ έχει τερματίσει στην πρώτη θέση με 10 βαθμούς διαφορά ξεκινώντας μόνο με 3 βαθμούς και υπάρχει περίπτωση να χάσει ακόμα και το πρωτάθλημα. Δυστυχώς όμως αυτό δεν μπορεί να αλλάξει αφού αυτή είναι η προκήρυξη.

Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες και ο καλύτερος ας βγει πρωταθλητής».

Ροή ειδήσεων

Advertisement