Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Δε κλείνονται «άγιοι» και «καναρίνια»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Όλος ο πλανήτης είναι στραμμένος στις εξελίξεις στην Ουκρανία, όμως ο αθλητισμός δε σταματά, οπότε το ίδιο ισχύει και για το στοίχημα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο έχουμε μια δυνατή αγωνιστική και η δράση ξεκινάει από σήμερα.

Μάθετε τα πάντα για τις στοιχηματικεσ εταιριεσ προσφορεσ

Αρκετά παιχνίδια από τις κορυφαίες λίγκες γίνονται σήμερα, όμως στοιχηματικά θα στραφούμε στη Πρέμιερ Λιγκ. Η Νόριτς, που μάχεται στις τελευταίες θέσεις φιλοξενείται από τη Σαουθάμπτον, στοχεύοντας σε μια καλή εμφάνιση και βαθμούς.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Αρχίζει να βρίσκει καλό ρυθμό η Σαουθάμπτον το τελευταίο διάστημα, καθώς όχι μόνο κέρδισε Τότεναμ και Έβερτον, αλλά κατάφερε να σταματήσει και τις δυο ομάδες του Μάντσεστερ. Ο Χάσενχουτλ βλέπει που παίκτες του να παίζουν στο επίπεδο που μπορούν και κόντρα στη Νόριτς, οι «άγιοι» θα κυνηγήσουν ακόμα ένα τρίποντο, θέλοντας να επεκτείνουν το αήττητο στην έδρα τους σε 10 ματς στη Πρέμιερ Λιγκ. Ο Αυστριακός τεχνικός θα παρατάξει ένα επιθετικό σχήμα, με στόχο το γρήγορο γκολ. Λιάνκο, Μακάρθι και Περό είναι εκτός, ενώ δύσκολα θα παίξει ο Τέλα.

ΝΟΡΙΤΣ: Κοίταξε στο βαθμό που γινόταν τη Λίβερπουλ στα μάτια πριν μια εβδομάδα, προηγήθηκε, αλλά δεν ήταν δυνατό να αντέξει μέχρι τέλους στη πίεση των «κόκκινων». Η Νόριτς κάνει μεγάλη προσπάθεια το τελευταία δίμηνο, πήρε κάποιους σημαντικούς βαθμούς, όμως παραμένει στη τελευταία θέση και χρειάζεται βαθμούς για να μείνει στη διεκδίκηση της παραμονής. Το έργο της στο Σαουθάμπτον θα είναι πολύ δύσκολο, όμως δε θα μείνει πίσω, θα επιτεθεί και ότι βγει. Ο Ιντά είναι εκτός, τρέχουν να προλάβουν οι Ραπ και Σόρενσεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε ανοδική πορεία και πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Σαουθάμπτον, η οποία προφανώς και θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, ασχέτως αν η Νόριτς «καίγεται» για βαθμούς. Περιμένουμε καλό ρυθμό, φάσεις και το over 2.5 στο 1.82 του Stoiximan.

 Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης χρήσιμες πληροφορίες και αξιολογήσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα καθώς και το πρόγραμμα με τους live streaming* αγώνες. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |


Ροή ειδήσεων

Advertisement