Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022
Connect with us

Αθλητισμός

Τσέλσι: Αποχωρεί ο Αμπράμοβιτς

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Ρώσος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς ο οποίος είχε βρεθεί στο στόχαστρο Βρετανών πολιτικών, έλαβε τη θεαματική απόφαση να μεταβιβάσει το πακέτο μετοχών που κατέχει στους λονδρέζους.
Από τη στιγμή που η Ρωσία εισέβαλλε στην Ουκρανία, οι Ρώσοι μεγιστάνες που κατοικοεδρεύουν στη Μεγάλη Βρετανία βρέθηκε στο επίκεντρο σκληρής κριτικής.

Περισσότερο απ’ όλους ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς από τον οποίο Βρετανοί πολιτικοί ζητούσαν να αποχωρήσει από την Τσέλσι και σήμερα ο άνθρωπος που μεταμόρφωσε τους «μπλε» ανακοίνωσε ότι παραχωρεί τη διαχείριση και την εποπτεία του συλλόγου στους ανθρώπους του φιλανθρωπικού ιδρύματος της ομάδας!

Μια εξέλιξη ο αντίκτυπος της οποίας θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν και όλοι αντιλαμβάνονται ότι στο εσωτερικό του συλλόγου επικρατεί τεράστια ανησυχία.

Ο Αμπράμοβιτς στην προσεκτικά διατυπωμένη ανακοίνωση του δεν κάνει λόγο για πώληση της Τσέλσι, αλλά με έμμεσο τρόπο ενημερώνει για τη δική του διοικητική αποχώρηση, ωστόσο οι μετοχές παραμένουν ουσιαστικά υπό τον δικό του έλεγχο. Μέχρι να βρεθεί αγοραστής ή μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα; Την απάντηση θα την πάρουμε τις επόμενες εβδομάδες.

Αναλυτικά η δήλωση του Ρώσου μεγιστάνα:
«Στη διάρκεια της σχεδόν 20ετούς διοίκησής μου στην Τσέλσι, πάντα θεωρούσα τον ρόλο μου ως καθοδηγητή του συλλόγου, η δουλειά του οποίου είναι να διασφαλίζει πως θα είμαστε επιτυχημένοι όπως σήμερα, αλλά και για να χτίζουμε για το μέλλον, ενώ παράλληλα θα έχουμε θετική επίδραση στις κοινότητές μας. Πάντα έπαιρνα αποφάσεις με γνώμονα το καλό της Τσέλσι και παραμένω αφοσιωμένος σε αυτές τις αξίες. Γι’ αυτό και σήμερα παραχωρώ στους διαχειριστές του φιλανθρωπικού ιδρύματος του κλαμπ την εποπτεία και τη φροντίδα της Τσέλσι.

Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή είναι οι κατάλληλοι για να τρέξουν τα συμφέροντα του συλλόγου, τους παίκτες, το σταφ και τους οπαδούς».

Πηγή: protothema

Περισσότερα

Στοίχημα

Στοιχηματική αποχωρεί από την Ελλάδα και αφήνει χρέη 2 εκάτ. Ευρώ;

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Στοιχηματική στην Ελλάδα έτοιμη να βαρέσει κανόνι;

 

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί μεταξύ των παικτών, αλλά και του χώρου του ποδοσφαίρου εδώ και καιρό, αναφορικά με το σενάριο που θέλει στοιχηματική εταιρία από εκείνες που έχουν λάβει άδεια λειτουργίας από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.) να αποχωρεί από την χώρα μας, αφήνοντας φέσι που αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

 

Το Foxbet είναι ενημερωμένο εδώ και καιρό για την συγκεκριμένη εξέλιξη. Μάλιστα, οι τακτικοί αναγνώστες μας θα παρατήρησαν πως αφαιρέσαμε την συγκεκριμένη στοιχηματική από τις επιλογές μας από τα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου. Παρόλα αυτά, από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, δεν μπορούμε να μιλήσουμε λεπτομερώς ακόμα, έστω και αν γνωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις.

 

Διαβάστε το σχόλιο του Foxbet εδώ

 

Αυτό που έχει σημασία να ειπωθεί είναι πως οι τακτικές της συγκεκριμένης στοιχηματικής εταιρίας, θυμίζουν καλογυρισμένο σενάριο ταινίας που πραγματεύεται… τις απάτες. Κι αυτό αφού άφησε ξεκρέμαστο τον εδώ και πολλά χρόνια εκπρόσωπο της στη Ελλάδα «φορτώνοντας» του χρέος ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να ξεκινήσει από το μηδέν νέα εταιρία.

 

Η αναστάτωση που έχει προκληθεί είναι μεγάλη, με την Ε.Ε.Ε.Π. να παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις, χωρίς να παίρνει δημόσια θέση ακόμα. Μιλάμε άλλωστε για μια από τις εταιρίες που δραστηριούνται πολλά χρόνια στην χώρα μας και το όνομα της αποτελεί λόγο εμπιστοσύνης, ή τουλάχιστον αποτελούσε μέχρι τώρα.

 

Σε άλλα νέα, το Μουντιάλ συνεχίζεται, με τη stoiximan να προσφέρει πληθώρα ειδικών.

 

 *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα

Ερασιτεχνικό

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση την Δευτέρα

Δημοσιεύθηκε

στις

H Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων υπενθυμίζουμε ότι καλεί σε Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση τα σωματεία την Δευτέρα 28/11. Αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 6μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης.

Αναλυτικά:

ΘΕΜΑ: “ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας έχοντας υπόψη του:

  1. Τη νομοθεσία που ισχύει σήμερα για τον αθλητισμό και ειδικά για το ποδόσφαιρο.
  2. Το καταστατικό της Ε.Π.Σ. Αχαΐας.
  3. Την από 26/10/2022 απόφαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Αχαΐας, για σύγκληση Έ κ τ α κ τ η ς

Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης των σωματείων-μελών της.

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ Όλα τα Σωματεία – Μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΧΑΪΑΣ

(Ε.Π.Σ.Α.) όπως με τους αντιπροσώπους τους προσέλθουν την 28η Νοεμβρίου 2022 (28-11-2022), ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στο Ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας», Πετρωτό Πατρών για την συγκρότηση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ των Σωματείων – Μελών της, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1) Επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας παρισταμένων μελών.

2) Εκλογή τριών (3) Γραμματέων Υπευθύνων για την τήρηση και επικύρωση των πρακτικών της Γ.Σ.

3) Διαδικασία τροποποίησης – εναρμόνισης Καταστατικού ΕΠΣ – Μελών Ε.Π.Ο. με το νέο αθλητικό νόμο.

Τα Σωματεία – Μέλη θα αντιπροσωπευθούν με ΕΝΑ (1) Αντιπρόσωπο τους – ΤΑΚΤΙΚΟ

– καθώς και με τον Αναπληρωτή του, και με δικαίωμα ψήφου, σύμφωνα με την Αθλητική νομοθεσία που ισχύει, ήτοι ΜΙΑΣ ψήφου.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα σωματεία που έχουν εγκριθεί από την Γενική Γραμματεία

Αθλητισμού. Κάθε αντιπρόσωπος (Τακτικός και ο Αναπληρωτής του) θα ορίζεται με απόφαση του

Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου που θα εκπροσωπεί και πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο αφού θα έχει σταλεί στην ΕΠΣ Αχαΐας ειδικό πληρεξούσιο έγγραφο του Σωματείου του κανονικά συντεταγμένο και υπογεγραμμένο από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα και να φέρει τη σφραγίδα του σωματείου.

Στο πληρεξούσιο αυτό έγγραφο, πρέπει απαραίτητα να γράφεται η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, ήτοι ο αριθμός συνεδρίασης και η χρονολογία αυτής, καθώς και η ιδιότητα του Αντιπροσώπου.

Σχετικό σχέδιο πληρεξούσιου εγγράφου σας στέλνουμε με το έγγραφό μας αυτό.

Το παραπάνω πληρεξούσιο έγγραφο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ στη Γραμματεία της Ε.Π.Σ. Αχαΐας, (Γραφεία ΕΠΣΑ, Βούρβαχη 1, Πάτρα 1ος όροφος) μέχρι ώρα 14:00 της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου 2022 (25-11-2022).

Στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία στις 18:00 την Δευτέρα 28-11-2022 η Συνέλευση αυτή θα ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την ίδια ημέρα (28-11-2022), και ΧΩΡΙΣ άλλη ειδοποίηση, στον ίδιο τόπο, και ώρα 19:00 και με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης και με όσα Σωματεία – Μέλη προσέλθουν.

Παρακαλούμε για την πιστή τήρηση των όσων αναφέρονται σ’ αυτή τη πρόσκληση και την παρουσία όλων των Αντιπροσώπων την Δευτέρα 28-11-2022.

Περισσότερα

Ποδόσφαιρο

Ο ΑΠΣ Πάτραι υποδέχεται σήμερα (15:00) στο γήπεδο Προσφυγικών τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη νίκη και τους τρεις βαθμούς θέλει σήμερα ο ΑΠΣ Πάτραι, κόντρα στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου τον οποίο και υποδέχεται (15:00) στο γήπεδο Προσφυγικών για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος).

Ο αγώνας θεωρείται μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για τους πράσινους, καθώς έχουν προηγηθεί οι δύο ήττες με Γαστούνη και Ρόδο αντίστοιχα. Ενόψει αυτής της συνάντησης δεν υπάρχουν απουσίες, καθώς ο τεχνικός Σταμάτης Σαρρής θα έχει στη διάθεσή του, τούς Καλαμπόκα, Σούλη που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και δηλώνουν παρόντες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΑΣ

Στο μεταξύ ο Σπύρος Καζανάς του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΑΠΣ Πάτραι με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Προσφυγικών για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος), έχοντας βοηθούς τους Κοκμοτό και Μπάκα. Για την ίδια αγωνιστική ημέρα, τα υπόλοιπα παιχνίδια που θα γίνουν αύριο είναι τα εξής: (13:00): Ρόδος-ΑΟ Πυλίου Κω: Ζαχαρόπουλος (Αν. Αττικής). (13:45): ΑΕ Ερμιονίδας-Ιάλυσος: Κεφίλης (Κορίνθου). (15:00): ΑΕ Μυκόνου-Πανγυθεατικός: Κορωνιάς (Αν. Αττικής), Παναργειακός-Πανιώνιος: Τραϊφόρος (Πειραιάς), ΑΟ Διαβολιτσίου-Πανηλειακός: Βαρτσάκης (Λακωνίας), Αίας Γαστούνης-Αιολικός: Πετρόπουλος, Ανδριανός, Γαλάνης (Αχαΐας). Τέλος η γενική είσοδος με τιμή εισιτηρίου έχει οριστεί στα 7 ευρώ.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΥ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο του ιστορικού συλλόγου ΑΠΣ Πάτραι, συλλυπείται την οικογένεια του εκλιπόντος Ανδρέα Βαβάτσικου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΠΣ Πάτραι εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για το θάνατο του εμβληματικού ποδοσφαιριστή του Ανδρέα Βαβάτσικου. Ο εκλιπών συνέδεσε το όνομά του με την σπουδαία ομάδα του συλλόγου που μεσουράνησε από τα τέλη της δεκαετίας του ’60 μέχρι και τα μέσα της δεκαετίας του ’70, διεκδικώντας ακόμα και την άνοδο στην Α’ Εθνική. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Η διοίκηση απέστειλε αίτημα στην ΕΠΟ για την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του, πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, ενώ θα κατατεθεί και στεφάνι στη σορό του».

ΣΗΜΕΡΑ (11:00) ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ «ΑΝΤΙΟ»

Στο μεταξύ, σήμερα συγγενείς, γνωστοί και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Ανδρέα Βαβάτσικο, που έφυγε προχθές από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών. Ο εκλιπών αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΠΣ Πάτραι στη θέση του τερματοφύλακα, ενώ υπήρξε και προπονητής των Αχιλλέα Πατρών και Εθνικού Πατρών. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί στις 11.00 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Πατρών και η ταφή θα γίνει στον Άγιο Σπυρίδωνα Δωρίδας.

ΤΑΣ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα