Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Έξι κλοπές σε 48 ώρες!

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη «φάκα» πιάστηκε «απρόσκλητος επισκέπτης» σε καταστήματα και σε σπίτια στην Πάτρα. Πρόκειται για αλλοδαπό, ο οποίος μέσα σε δύο μόλις 24ωρα είχε διαπράξει έξι κλοπές.

Συνελήφθη, προχθές το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης μετά από απόπειρα διάρρηξης σε κατάστημα ενδυμάτων στο κέντρο της Πάτρας. Για κακή του τύχη δεν περίμενε ότι στις 7:30 το πρωί ο ιδιοκτήτης του καταστήματος θα ήταν μέσα και επιχείρησε να παραβιάσει την δεύτερη είσοδο που είχε. Ο ιδιοκτήτης αντελήφθη τις κινήσεις του και ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία και πράγματι αποδείχθηκε πως ο συλληφθείς είχε διαπράξει αρκετές κλοπές σε οικίες και καταστήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν Μαροκινό, ο οποίος διαπιστώθηκε από την προανάκριση που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, ότι είχε διαπράξει στις 23 και 24-2-2022 συνολικά έξι κλοπές σε οικίες και καταστήματα, απ’ όπου αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 137 ευρώ, οικιακές και ηλεκτρικές συσκευές συνολικής αξίας 1.900 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αλλοδαπός είχε αποφυλακιστεί πριν λίγο καιρό και επέστρεψε στις παλιές κακές του συνήθειες. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
– Επίσης, σε άλλον έλεγχο προχθές το μεσημέρι, συνελήφθη στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Πειραιώς με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης εννέα ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση ,τα μέλη της οποίας επιδιώκουν τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων και για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement