Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

LIVE Ναυπακτιακός Αστέρας-Παναχαϊκή 0-1 (Τελικό)

Δημοσιεύθηκε

στις

Δείτε LIVE μέσω του gnomip.gr την εξέλιξη του εξ αναβολής αγώνα, ανάμεσα στον Ναυπακτιακό Αστέρα και την Παναχαϊκή  από το Παπαχαραλάμπειο Στάδιο για τη 20η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στην επιμέλεια της ιστοσελίδας είναι ο Τάσος Αγγελόπουλος.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Λήξη αγώνα

94΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Γούλας, έξω ο Αλεξόπουλος.

Τελευταία δευτερόλεπτα στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο, πέφτουν κορμιά

89΄Σουτ του Καψάσκι μέσα από την  περιοχή η μπάλα κόντραρε στον Σμίλτο και κατέληξε κόρνερ, ενώ στη συνέχεια της φάσης, ύστερα από πλάγιο του Νιφορόπουλου, ο Σμίλτος γύρισε την μπάλα με το γόνατο στον Κολοβούρη και το άγχος έφυγε…

Πέντε λεπτά απομένουν για να συμπληρωθούν τα 90 του αγώνα, η Παναχαϊκή κρατάει το υπέρ της σκορ (1-0) από το πρώτο ημίχρονο κι αν μείνει έως το τέλος, τότε θα αποσπαστεί πέντε βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας μπροστά από τον συνδιεκδικητή Τηλυκράτη Λευκάδας με έναν αγώνα περισσότερο.

83΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Κυβελίδης, έξω ο Κέρι.

79΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Πατρώνης, έξω ο Αργυρόπουλος.

74΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Χαντί, έξω ο Καρακλάιτς.

65΄Φάουλ του Νιφορόπουλου, κεφαλιά του Μαχαίρα αλλά η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

63΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Καψάσκι, έξω ο Σαμπατάκος.

63΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Καζανάς, εκτός ο Λίτσος.

Η Παναχαϊκή έχει πολύ δυνατά στην επανάληψη, προκειμένου να φτάσει σε ένα δεύτερο τέρμα, πιέζοντας την άμυνα των γηπεδούχων, αλλά ο Θοδωρής Λίτσος είναι ο καλύτερος παίκτης του Ναυπακτιακού Αστέρα έως αυτή την ώρα, καθώς βρίσκεται μέσα σε όλες τις φάσεις και τις ανακόπτει…

49΄Σουτ του Λιποράτσε η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Μόλις ξεκίνησε ο αγώνας χωρίς καμία αλλαγή από τις δύο ομάδες.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ-ΛΗΞΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-1

45΄Καρακλάιτς και Κέρι έπαιξαν το 1-2 ο δεύτερος σούταρε η μπάλα βρήκε το δοκάρι του τερματοφύλακα Μένιου.

44΄Γυριστή κεφαλιά του Λίτσου μέσα στην περιοχή, μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά ως “από μηχανής Θεός” ο Τσακμάκης έδιωξε επάνω στη γραμμή κρατώντας το “μηδέν”. |

42΄Κόρνερ του Μπουρλάκη ο Τσακμάκης από κοντά αστόχησε να πετύχει γκολ για την Παναχαϊκή.

34΄Εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη για λογαριασμό του Ναυπακτιακού Αστέρα ο Βουκμάνοβιτς έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Κολοβούρης μπλόκαρε.

Συμπληρώθηκαν 30 λεπτά αγώνα η Παναχαϊκή έχει ανοίξει το σκορ προηγούμενη του Ναυπακτιακού Αστέρα. Έχει τα ηνία του αγώνα, αλλά δεν έχει απειλήσει με αξιώσεις την εστία του τερματοφύλακα Μένιου, παρά το ότι έχει την υπεροχή.

Μετά από την επίτευξη του τέρματος η Παναχαϊκή έχει πάρει τα μέτρα από τον Ναυπακτιακό Αστέρα και δεν τον αφήνει να… ανασάνει.

16΄ΓΚΟΛ: Ο Μπουρλάκης βρήκε τον Αλεξόπουλο και αυτός με σουτ το 0-1

Συμπληρώθηκαν δέκα λεπτά αγώνα και δεν υπάρχει σκορ στο Παπαχαραλάμπειο

Με κοκκινόμαυρη φανέλα αγωνίζεται ο Ναυπακτιακός, με γαλάζια και λευκά σορτσάκια η Παναχαϊκή

Πριν από λίγο μπήκαν στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Παναχαϊκής, συνοδευόμενοι από διμοιρία των ΜΑΤ, παίρνοντας θέση αριστερά της εξέδρας του σταδίου.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ιωάννης Τσατσούλης του συνδέσμου Αθηνών, με βοηθούς τους Χρήστο Μητροφάνη και Μαρίνο Μαραθωνίτη από τον σύνδεσμο Κορίνθου, ενώ έχει οριστεί και 4ος ρέφερι και πιο συγκεκριμένα ο Ιωάννης Ρούστης, επίσης από την Κόρινθο.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ι. ΝΤΑΛΑΚΟΥΡΑΣ):Μένιος, Αργυρόπουλος (79΄Πατρώνης), Μπάτσης, Ναουμίδης, Λίτσος (63΄Καζανάς), Μαχαίρας, Κοντογιάννης, Γιαννόπουλος, Βουκμάνοβιτς, Σαμπατάκος (63΄Καψάσκι), Νιφορόπουλος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Κολοβούρης, Λιποράσε, Τσακμάκης, Σμίλτος, Στεργίδης, Κωνσταντακόπουλος, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Καρακλάιτς (74΄Χαντί), Κέρι (83΄Κυβελίδης), Αλεξόπουλος (90΄Γούλας).

 

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement