Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σαββατοκύριακο κορύφωσης για τον 57ο Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μια εβδομάδα πριν την κορύφωση της καρναβαλικής περιόδου, το 57ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού φουλάρει τις μηχανές και φτάνει στην κορύφωσή του με ένα Σαββατοκύριακο που αναμένεται να προσφέρει πολύ γέλιο, χαρά, θεαματική δράση, περιπέτεια και αναζήτηση στους κυνηγούς.

Μετά την ανακοίνωση των θεμάτων την Παρασκευή από την οργανωτική ομάδα μέσω της ΕΡΑ Πάτρας, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 στις 12 το μεσημέρι στα Παλαιά Σφαγεία την τιμητική τους θα έχουν τα Παιχνίδια του Δρόμου, η γνωστή υπαίθρια φάση που τα πληρώματα θα κριθούν να επιδείξουν ικανότητες, καρναβαλικό πνεύμα και θέαμα. 

Προσέλευση πληρωμάτων για το παιχνίδι, στα Παλαιά Σφαγεία 11:00-11:30.

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου τη σκυτάλη θα πάρει η «Εύρεση του Κρυμμένου Θησαυρού». Με μέτρα ή όχι, ο θησαυρός πρέπει να βρεθεί. Τα πληρώματα λοιπόν προσέχουν, προσαρμόζονται στα νέα μέτρα και αναμένουν την ανακοίνωση από τα μεγάφωνα της Οργανωτικής Ομάδας. Το παιχνίδι ξεκινάει στις 11:30 και πρέπει ο θησαυρός να έχει βρεθεί μέχρι τις 19:00 για να πάνε και Αχάια Κλάους! Εκεί θα παραδώσουν τη σακούλα τους και θα έχουν την ευκαιρία να μαζέψουν και μερικούς ακόμα βαθμούς πίνοντας το κατιτίς τους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement