Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Τελειώνουν τα… ψέματα για τη Μπάγερν

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Είναι δεδομένο πως όσο πλησιάζουμε στις τελευταίες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων σε όλο το κόσμο, το ενδιαφέρον μεγαλώνει σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε ήδη, λοιπόν, μπει στη τελική ευθεία, με περίπου 10 παιχνίδια να μένουν στις κορυφαίες Ευρωπαϊκές λίγκες.

Μάθε τα πάντα για το πάμε στοιχημα

Στοιχηματικά, αυτή τη φορά, θα πάμε στο ματς της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Μπάγερν, η οποία δοκιμάζεται στη πολύ δύσκολη έδρα της Φρανκφούρτης και στοχεύει να συνεχίσει στη κορυφή, παρά τη πίεση της Ντόρτμουντ.

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Οι φιλοδοξίες της Άιντραχτ έφταναν φέτος ακόμα και μέχρι τη 4άδα του πρωταθλήματος, κάτι όμως που απαιτεί σταθερότητα και οι «αετοί» δύσκολα βρίσκουν. Φυσικά, υπάρχει και του Γιουρόπα, που συνεχίζουν, όμως η Μπουντεσλίγκα προέχει. Η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ προέρχεται από δυο σερί ήττες, χωρίς μάλιστα να σκοράρει και εκεί θα εστιάσει ο Αυστριακός τεχνικός στο ματς με τη Μπάγερν, καθώς αν δε βρει γκολ, η ήττα είναι σχεδόν δεδομένη. Δεδομένα εκτός είναι οι Πασιέντσα, Έικ και ο δεύτερος κίπερ Ραμάζ, πιθανότατα να δούμε ενισχυμένο κέντρο στο αρχικό σχήμα.

ΜΠΕΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Με το πρωτάθλημα να «τρέχει» παράλληλα με τη προσπάθεια να φτάσει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν δείχνει πως κάνει μια μικρή «κοιλιά» το τελευταίο διάστημα, όμως κανείς δε γίνεται να πει πως οι Βαυαροί είναι εύκολα αντιμετωπίσιμοι, ίσα ίσα που αν κάποιος παίξει πιο χαλαρά απέναντί τους, θα έχει μεγάλο πρόβλημα. Η Γκρόιτερ έκανε το λάθος να προηγηθεί πριν μια εβδομάδα και παρότι ακολουθεί η ρεβάνς με τη Σάλτσμπουργκ στην Ευρώπη, το διπλό στη Φρανκφούρτη είναι αυτό που θέλουν όλοι στο σύλλογο. Ο Νάγκελσμαν δε θα έχει τους βασικούς Μίλερ, Γκορέτσκα, Νόιερ και Τολισό, εκτός εδώ και καιρό είναι ο Ντέιβις, δύσκολα θα παίξει ο Ερναντές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί αμυντικά να μην είναι όσο σταθερή θα ήθελε, όμως η Μπάγερν γνωρίζει πως δεν έχει περιθώρια για γκέλες στο συγκεκριμένο σημείο της σεζόν. Ο γηπεδούχοι θα ψάξουν την έκπληξη, μπορούν να βρουν ένα γκολ, όμως οι Βαυαροί λογικά θα πάρουν το ματς. Επιλογή το διπλό μαζί με το over 2.5 στο 1.75 του Stoiximan.


Ροή ειδήσεων

Advertisement