Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (27/2)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Κριός

Σου δίνονται ευκαιρίες να επαναφέρεις σε τάξη οικογενειακές σχέσεις, που έχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν. Θα κάνεις σημαντικές επιλογές για τη ζωή σου και έστω και αν διακρίνεσαι από απαισιοδοξία, θα αντιμετωπίσεις κάποια θέματα με μεγαλύτερη ωριμότητα!

 

Ταύρος

Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλη. Πρέπει να μην σταματήσεις τους ρυθμούς που έχεις και σε διαβεβαιώνω ότι πλέον η επιτυχία είναι κοντά. Προσπάθησε να επιλύσεις οριστικά καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν.

 

Δίδυμοι

Aυτή η ημέρα πρόκειται να σε ευνοήσει σε πολλές καθημερινές σου ασχολίες, αρκεί όμως και εσύ από την μεριά σου να φροντίσεις να σταματήσεις να γκρινιάζεις για το παραμικρό ή να προκαλείς τα όρια αυτών που συναναστρέφεσαι. Προσπάθησε να καταλάβεις και τις ανάγκες των γύρω σου.

 

Καρκίνος

Αυτή την περίοδο μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα. Και επειδή δεν είναι κατάλληλη η περίοδος για να επιλυθούν διαφορές, απόφυγε τα πολλά – πολλά. Αν στηρίζεις κάποια άτομα, μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση να ανακαλύψεις πράγματα που σου έκρυβαν μέχρι τώρα.

 

Λέων

Οργάνωσε την μέρα σου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα.

 

Παρθένος

Σήμερα μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Έχεις την εύνοια των πλανητών για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες σχετικά με θέματα που σε κουράζουν. Προβλέπω με σιγουριά ότι θα έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία.

 

Ζυγός

Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να αρπάξεις κυριολεκτικά, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να τελειώνεις αποφασιστικά με πολλά θέματα που είχαν τελματώσει στο παρελθόν.

 

Σκορπιός

Έχεις μάθει να στηρίζεσαι πάντα στα πόδια σου, χωρίς να περιμένεις τη βοήθεια των άλλων. Αυτό θα πρέπει να κάνεις και σήμερα, αν θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο που μπορεί να είσαι. Φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα, να προγραμματιστείς καλύτερα.

 

Τοξότης

Από σήμερα κανόνισε να βάλεις νέους στόχους, γιατί έχεις όλα τα φόντα για να τους πετύχεις. Άλλωστε οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και οι ιδέες σου είναι καταπληκτικές. Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον περίγυρό σου είναι πολύ καλή. Φρόντισε να δεις φιλικά άτομα που έχεις να συναντήσεις καιρό.

 

 

Αιγόκερως

Θα έχεις έντονο εκνευρισμό σήμερα και οι εντάσεις προβλέπεται να είναι αρκετές. Σε συμβουλεύω να δείξεις τεράστια διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, γιατί κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους.

 

 

Υδροχόος

Θα σε συμβούλευα σήμερα να επιστρατεύσεις όλη τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα που θα κάνουν ευτυχισμένους και εσένα και τους άλλους. Επιπλέον χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν.

 

Ιχθύες

Ιδανικές συνθήκες για νέα ξεκινήματα σήμερα. Οι χειροπέδες που σου έχουν βάλει είναι καιρός να τις ανοίξεις και να αρχίσεις να τρέφεις ελπίδες για τα καινούργια γεγονότα που θα σου συμβούν στο άμεσο μέλλον. Θα πρέπει να στηριχτείς αποκλειστικά και μόνο στις δικές σου δυνάμεις και όχι σε τρίτους.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement