Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Κρίνεται η παραμονή… εκτός Αχαΐας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Διαγόρας αυτή την αγωνιστική (21η) που θα διεξαχθεί μεθαύριο Τετάρτη δεν θα αγωνιστεί και αυτό σημαίνει ότι από την 6η θέση μπορεί και να βρεθεί κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι Βραχνιώτες έχουν δύσκολη συνέχεια και αν κανείς ρίξει μια ματιά στο πρόγραμμά του θα διαπιστώσει ότι η παραμονή κρίνεται μακριά από την Αχαΐα. Το συγκρότημα του Αλέξη Σπηλιόπουλου έχει τρία παιχνίδια εκτός έδρας και μόλις δύο μέσα στα Βραχνέικα.

Την ερχόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Παναγρινιακό στο Αγρίνιο σε ένα ματς-κλειδί… για τους Βραχνιώτες. Η ομάδα του Ξανθόπουλου βρίσκεται στην 8η θέση με 26 πόντους με τον Διαγόρα να μην θέλει να απολέσει βαθμούς έτσι ώστε να έχει το έχει από κάτω.

Την επόμενη αγωνιστική, την 23η φιλοξενεί την ήδη υποβιβασμένη Αναγέννηση Άρτας. Φυσικά εδώ δεν συζητάμε για στραβοπάτημα.

Την 24η ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι για τους Βραχνιώτες που ταξιδεύουν στο Καναλάκι καθώς αντιμετωπίζουν τον Αχέροντα.

Την 25η υποδέχονται τον ΠΑΟ Βάρδας και τέλος την 26η οδεύουν προς την Μεσσηνία καθώς αγωνίζονται με το Διαβολίτσι.

Παιχνίδια-φωτιά… για το συγκρότημα του Αλέξη Σπηλιόπουλου με το Διαγόρα να θέλει στην χειρότερη να συλλέξει 7 βαθμούς και στην καλύτερη εννιά.

Όλα θα εξαρτηθούν μεθαύριο

Η 21η αγωνιστική που ο Διαγόρας θα πραγματοποιήσει το ρεπό του θα κρίνει πολλά πράγματα καθώς στη μάχη της παραμονής βρίσκονται ομάδες από την 4η θέση μέχρι και τον ΠΑΟ Βάρδας που βρίσκεται στην 10η.  Τα βλέμματα των Αχαιών θα είναι στο παιχνίδι Εθνικός Σκουλικάδου-ΠΑΟ Βάρδας, Παναιγιάλειος-Ναυπακτιακός αλλά και στο Αίας Γαστούνης-Παναγρινιακός.

ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΟΙΧΗΣΕΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Αν ο Διαγόρας μέσα στην έδρα του δεν είχε χάσει τους δύο βαθμούς από τον Παναιγιάλειο τώρα τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα για το συγκρότημα του Αλέξη Σπηλιόπουλου αφού θα είχε 30 βαθμούς. Όλοι εύχονται αυτό το παιχνίδι στο τέλος να μην είναι μοιραίο για τους Βραχνιώτες.

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement