Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(28/2)

Published

on

Κριός
Το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 2/3. Η σύνοδος της με το Δία δείχνει πως τώρα ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για να πατήσεις γερά στα πόδια σου, να ξεπεράσεις άγχη και ανησυχίες και να συνειδητοποιήσεις πως ο εαυτός σου είναι ο καλύτερος σύμμαχος σου!

Ταύρος
Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στην 11η μοίρα των Ιχθύων στις 2/3 θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου και από όλα αυτά που σε απασχολούν αρκετά και να επενδύσεις χρόνο σε κάτι που αγαπάς. Αυτές τις ημέρες θα είσαι αρκετά δημοφιλής.

Δίδυμοι
Η προσοχή σου θα στραφεί στον επαγγελματικό τομέα αυτή την εβδομάδα καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 2/3 θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να κάνεις κάποια πράγματα που θέλεις. Οι συγκυρίες που επικρατούν αυτό το διάστημα δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστες, όμως αυτό θα αλλάξει σύντομα.

Καρκίνος
Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 2/3 θα δώσει μία «ανάσα» σε εσένα και θα λειτουργήσει ως «βαλβίδα αποσυμπίεσης» όλο του τελευταίου διαστήματος και κατά συνέπεια όλων των ζητημάτων που σου είχαν δημιουργήσει πίεση. Τώρα ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα σε περίπτωση που θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου.

Λέων
Θα νιώθεις περισσότερο την ανάγκη να ασχοληθείς με κάποια ζητήματα της καθημερινότητας, να μαζέψεις κάποιες μικροδουλειές και να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις, οι οποίες παραμένουν σε εκκρεμότητα. Η νέα Σελήνη θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε αυτά που κάνεις σε καθημερινή βάση.

Παρθένος
Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο, καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 2/3 στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου -τους Ιχθύς- θα δημιουργήσει νέες προοπτικές σε αυτές. Η σύνοδος του Δία με τα «φώτα» της νέας Σελήνης φέρνει αισιοδοξία και ευκαιρίες.

Ζυγός
Θα έχεις ευκαιρίες για να διευθετήσεις καλύτερα και πιο αποτελεσματικά κάποια ζητήματα τα οποία υπάρχουν μέσα στην καθημερινότητά σου και μέχρι στιγμής ήταν αρκετά απαιτητικά. Μπορείς να βελτιώσεις πολύ τα ζητήματα με τα οποία θα επιλέξεις να ασχοληθείς. Δώσε προσοχή σε οικογενειακές υποθέσεις και θέματα που αφορούν το σπίτι.

Σκορπιός
Η εβδομάδα θα είναι αρκετά πιο ξεκούραστη και θα αποτελέσει το διάλειμμα μιας απαιτητικής περιόδου. Η νέα Σελήνη θα σου «υπενθυμίσει» τη δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σου, θα τονίσει τα συναισθήματά σου και πολύ πιθανόν να φέρει και δώρα σε προσωπικό και αισθηματικό επίπεδο.

Τοξότης
Η σύνοδος του Δία με τα «φώτα» της νέας Σελήνης θα δημιουργήσει αισιοδοξία, κάτι που θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στη θετική πλευρά κάθε κατάστασης βελτιώνοντας αισθητά τη διάθεσή σου. Αυτές τις ημέρες η οικογένεια θα βρίσκεται σε προτεραιότητα καθώς ο χρόνος με τους αγαπημένους μας ανθρώπους μετράει διπλά.

Αιγόκερως
Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων θα κάνει ποδαρικό όχι μόνο για την εβδομάδα αλλά και για το νέο μήνα, ενισχύοντας τις θετικές σκέψεις και την αισιοδοξία. Η σύνοδος της με τον επεκτατικό Δία θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κοινωνικό και φιλικό σου περίγυρο και να φέρει νέες συμμαχίες.

Υδροχόος
Η νέα εβδομάδα ξεκινά με πίστη και αισιοδοξία καθώς η νέα Σελήνη θα δημιουργήσει πολύ καλές προσδοκίες, ιδιαίτερα για τη διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων. Ο Δίας στους Ιχθύς θα δώσει δυναμικό παρόν κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης και είναι πολύ πιθανό μια καλή οικονομική συμφωνία.

Ιχθύες
Είσαι το τιμώμενο πρόσωπο αυτής της εβδομάδας καθώς η νέα Σελήνη σε φέρνει στο προσκήνιο και σου χαρίζει αισιοδοξία, καλή διάθεση αλλά και τύχη! Η σύνοδος του Δία με τα «φώτα» της νέας Σελήνης αποτελεί μία πολύ καλή και θετική αστρολογική συγκυρία, η οποία θα βοηθήσει κατά κύριο λόγο ζητήματα που αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement