Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Διαγόρας-Αλ. Σπηλιόπουλος: «Από τον Αχέροντα και κάτω γίνεται χαμός»

Δημοσιεύθηκε

στις

Δύο εβδομάδες σε απραξία βρίσκεται ο Διαγόρας Βραχνεΐκων με την αυριανή μέρα, όπου και παίζεται η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Οι παίκτες του Αλέξη Σπηλιόπουλου τελευταία φορά που πάτησαν κι επίσημα γήπεδο, ήταν στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο, έκτοτε είτε συνεχίζουν την προετοιμασία τους, παίζονταας οικογενειακό δίτερμα, είτε τους δίνεται  ρεπό από τον προπονητή.

Όπως λόγου χάρη, έγινε προ μερικών ημερών, ωστόσο εδώ και δύο ημέρες οι παίκτες έχουν πατήσει για τα καλά τον αγωνιστικό χώρο, καθώς την προσεχή Κυριακή, υπάρχει το παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναγρινιακό με τον Αλέξη Σπηλιόπουλο να έχει σε αυτή την αναμέτρηση το μυαλό του.

Όταν δε τον ρωτάς να απαντήσει και να σου πει δυο λόγια για το πρωτάθλημα, είναι αφοπλιστικός και τονίζει: «Κοιτάζω μόνο την ομάδα μου, καθώς αυτή βρίσκεται σε δύσκολη καμπή, χρειαζόμαστε νίκες στους αγώνες που έχουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε».

Και προσθέτει με τη δέουσα σοβαρότητα, που τον διακρίνει: «Έχουμε πολλές απουσίες υπάρχουν παίκτες, που μπήκαν τώρα και γυμνάζονται, δεν έχουμε αγωνιστικό ρυθμό ως ομάδα, λόγω του ότι δεν έχουμε παίξει. Θα δούμε τι θα γίνει».

Ερωτώμενος πιεστικά να αναφερθεί στην υπόθεση πρωτάθλημα γενικότερα, αναφέρει: «Από τον Αχέροντα Καναλακίου και κάτω γίνεται ένας χαμός…».

Αύριο δε, οι παίκτες του Διαγόρα, αντί πρωταθλήματος θα αρκεστούν σε προπόνηση, καθώς υπάρχει το καθιερωμένο ρεπό.

Τάσος Αγγελόπουλος


Ροή ειδήσεων

Advertisement