Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Αθλητισμός

Ο ΣΕΓΑΣ βράβευσε τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 στην Αθήνα, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ), βράβευσε τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, για την αποφασιστική συμβολή του στη λειτουργία για πρώτη φορά ολοκληρωμένου πρότυπου Κέντρου Επιχειρήσεων Μαραθωνίου (Κ.Ε.Μ.), στις εγκαταστάσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Κατά την παραλαβή του βραβείου από τον Γενικό Διευθυντή του ΣΕΓΑΣ, κ. Σωτήριο Κυρανάκο, ο κ. Αρχηγός απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, σημειώνοντας: «Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να συγχαρώ όλους, τις αθλήτριες και τους αθλητές, τους προπονητές, τους γονείς και όλους τους ανθρώπους που τους στηρίζουν, για τον διαρκή και καθημερινό αγώνα τους, αλλά και για τις διακρίσεις για τις οποίες συχνά μας κάνουν υπερήφανους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για το βραβείο και θεωρώ εγώ υποχρέωσή μου να τονίσω ότι, απευθύνεται στην Ελληνίδα και στον Έλληνα αστυνομικό, οι οποίοι, καθημερινά δίνουν τον αγώνα τους και συμβάλλουν όποτε χρειαστεί, να παρέχουν την ασφάλεια για τη διεξαγωγή των όποιων διοργανώσεων από τον ΣΕΓΑΣ.

Κυρία πρόεδρε, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, σας ευχαριστούμε πολύ. Καλή δύναμη. Καλή συνέχεια!»

Σημειώνεται ότι, η Ελληνική Αστυνομία, κατά τον πρόσφατο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας (ΑΜΑ), κατάρτισε ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο και ανέπτυξε πλέγμα δράσεων, στο πλαίσιο των οποίων εξασφαλίστηκε η τήρηση της τάξης και η ομαλή πραγματοποίηση του Μαραθωνίου.

Μάλιστα, το Κέντρο Επιχειρήσεων Μαραθωνίου, συγκροτήθηκε και λειτούργησε για πρώτη φορά, με σκοπό την κάλυψη των σύνθετων αναγκών ασφαλείας του Αυθεντικού Μαραθωνίου, την πληρέστερη αντιμετώπιση ενδεχόμενων περιστατικών ασφαλείας και καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, καθώς και την επαύξηση της συνεργασίας των εμπλεκομένων Φορέων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement