Connect with us

Ερασιτεχνικό

Τέσσερις αγώνες που κόβουν την… ανάσα για το Κύπελλο και ένα εξ αναβολής

Published

on

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, που διοργανώνει η ΕΠΣ Αχαΐας, όπου από αυτές τις αναμετρήσεις θα προκύψουν τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης.

Κι από αυτές τις συναντήσεις τα τέσσερα θεωρούνται ντέρμπι (Δόξα Παρ.-Ατρόμητος Πατρών, Αετός Πατρών-Αχαϊκή, Πάτραι-Πήγασος, Κεραυνός Αγ. Βασιλείου-Δαβουρλής K. 92) που θα… κόψουν την ανάσα και θα… καθηλώσουν τους φιλάθλους, που θα τα παρακολουθήσουν. Αναλυτικά τα παιχνίδια που θα γίνουν σήμερα με τους αντίστοιχους διαιτητές είναι τα εξής: (14:45-Α. Κάνιστρας): Δόξα Παρ.-Ατρόμητος Πατρών: (Κ. Οικονόμου), (15:00-Αγυιάς): Αετός Πατρών-Αχαϊκή: (Γ. Παπαδόπουλος), (15:00-Προσφυγικών):  Πάτραι-Πήγασος: (Ν. Χρονάς), (15:00-Θ. Χρυσανθόπουλος): Κεραυνός Αγ. Βασιλείου-Δαβουρλής K. ’92: (Ι. Πράνταλος), (17:30- Α. Κάνιστρας): Απόλλων Εγλ.-Άρης Πατρών: (Ν. Μιχαλόπουλος).

ΣΤΙΣ 9/3 ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕΤΟΧΙ-ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Η φάση των «16» του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα ολοκληρωθεί στις 9 Μαρτίου, καθώς εκείνη τη μέρα έχει οριστεί να διεξαχθεί ο αγώνας Μετόχι-Παναιγιάλειος, οπότε στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της προημιτελικής φάσης. Ήδη στους «8» έχουν προκριθεί Διαγόρας και Αναγέννηση Ψαθοπύργου.

ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΣΤΗ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εκτός των αγώνων του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, υπάρχει εξ αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας. Για τον 2ο Όμιλο και για συνάντηση της 17ης αγωνιστικής στις 16:00 και στο γήπεδο Ρίου    το Δρέπανο θα υποδεχθεί την Άβυθο Αιγιάλειας. Διαιτητής θα είναι ο Κ. Βαβαρούτας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement