Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Προσευχή του Μητροπολίτη Κιέβου Επιφανίου για την επίθεση στην Ουκρανία

Δημοσιεύθηκε

στις

Προσευχή για τη νίκη της Ουκρανίας επί της Ρωσίας έκανε πριν από λίγο ο Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας Επιφάνιος. ζητώντας βοήθεια από τον «τρομερό ηγέτη του ουράνιου στρατού  – τον Αρχάγγελο Μιχαήλ».

Αναλυτικά: «Παντοδύναμα Κύριε, άκουσε τις προσευχές των παιδιών Σου, κοίτα το κράτος μας – την Ουκρανία σε δύσκολες δοκιμασίες. Ευλογήστε και ενισχύστε τους στρατιώτες μας, την κυβέρνηση, την κυβέρνηση και όλο τον λαό μας που αντιτίθεται στον ύπουλο Ρώσο επιτιθέμενο στη στεριά, στη θάλασσα και στον αέρα. Δίκαιε Κύριε, μην επιτρέψεις στους εχθρούς μας να καταστρέψουν το κράτος, τους ανθρώπους και τα ιερά μας.
Σε παρακαλούμε, χάρισέ μας τη νίκη στο όνομά Σου και μια δίκαιη ειρήνη κοντά. Στείλτε τον τρομερό ηγέτη του ουράνιου στρατού Σας – τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, να βοηθήσει τους θαρραλέους υπερασπιστές μας, ώστε να καταστρέψουν τα σχέδια του διαβόλου του επιτιθέμενου και να σώσουν την Πατρίδα μας-Ουκρανία.
Διότι δικό σου είναι, να ελεήσεις και να μας σώσεις, Θεέ μας, και σε σένα δοξάζουμε, Πατέρα και Υιέ και Άγιο Πνεύμα, νυν και αεί και στους αιώνες των αιώνων. Αμήν.»


Ροή ειδήσεων

Advertisement