Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Τι δηλώνει η συνήγορος της οικογένειας που ξεκληρίστηκε

Δημοσιεύθηκε

στις

Με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης της στυγερής τετραπλής δολοφονίας, ενός ανδρόγυνου και των ενός και δύο ετών παιδιών τους, το βράδυ της Τετάρτης, στην Ανδραβίδα.

Οι αρχές, βρίσκονται πολύ κοντά στην σύλληψη του δράστη, ο οποίος φέρεται να είναι ένα πρόσωπο, με το οποίο το άτυχο ζευγάρι είχε οικονομικές διαφορές. (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Η συνήγορος της οικογένειας του Aρμάντο και της Μαρία Κλότσι, που ξεκληρίστηκε χθες το βράδυ, μίλησε στην ΟΡΤ για τα στοιχεία που μέχρι τώρα έχουν προκύψει από τις έρευνες της αστυνομίας αλλά και για το προφίλ του δράστη ή των δραστών του σοκαριστικού εγκλήματος.

Η κα Παναγοπούλου δήλωσε χαρακτηριστικά πως παρά την πολυετή της εμπειρία ως ποινικολόγος που έχει διαχειριστεί πολλά και διαφόρων ειδών εγκλήματα, στην συγκεκριμένη περίπτωση και η ίδια δεν μπορεί να διανοηθεί αυτό που συνέβη.

«Μιλάμε για τέσσερις ανθρωποκτονίες, για ένα έγκλημα που δεν έχει υπάρξει όμοιο τπυ στα εγκληματολογικά χρονικά. Δεν εστιάζω μόνο στον στυγερό τρόπο αφαίρεσης της ζωή των μικρών παιδιών, αλλά και στο ότι φαίνεται πως ο δράστης πέρα από το γεγονός ότι είχε σχεδιάσει τις εγκληματικές του πράξεις, σχεδίασε και τον τρόπο με τον οποίον θα αποφύγει τις έννομες συνέπειες των πράξεών του, καθώς μέχρι και αυτή τη στιγμή που μιλάμε παραμένει ασύλληπτος», δήλωσε η γνωστή ποινικολόγος και συμπλήρωσε: «φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με μια εγκληματική προσωπικότητα, μια πολύ επικίνδυνη προσωπικότητα για το κοινωνικό σύνολο. Θεωρώ ότι δεν είναι μόνο επιθυμία των συγγενών των θυμάτων, αλλά είναι και κοινωνική επιταγή, τέτοιου είδους δράστες να συλλαμβάνονται άμεσα και να οδηγούνται στη δικαιοσύνη.».

Η κα Παναγοπούλου, μιλώντας για τα θύματα, έκανε λόγο για μια οικογένεια φιλήσυχη, ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. «Η μητέρα και ο πατέρας ήταν πολύ αγαπητοί στην τοπική κοινωνία, άνθρωποι που δεν έδιναν ποτέ κανένα δικαίωμα και τίποτα δεν προμήνυε αυτό το κακό», είπε χαρακτηριστικά, ενώ καταλήγοντας εξέφρασε την προσωπική της εκτίμηση σχετικά με τις έρευνες η οποία είναι πως «η υπόθεση θα διαλευκανθεί άμεσα».

www.patrisnews.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement