Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΔΕΕΠ ΑΧΑΙΑΣ: Συνεχίζεται η συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους κατοίκους της Ουκρανίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Νέα Δημοκρατία, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, συγκεντρώνει τρόφιμα για το λαό της Ουκρανίας, που δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες, λόγω των θλιβερών γεγονότων που συμβαίνουν στη χώρα του.

 

Η πρωτοβουλία που ξεκίνησε χθες η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας είχε θεαματικά αποτελέσματα καθώς δεκάδες μέλη , φίλοι της Παράταξης και πολίτες της Πάτρας προσήλθαν στα γραφεία συμβάλλοντας και αυτοί σε αυτή την ανθρωπιστική βοήθεια  προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας (κονσέρβες παντός τύπου, γάλα εβαπορέ, γάλα σε σκόνη για παιδιά, δημητριακά, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι και παξιμάδια). Τα τρόφιμα θα διατεθούν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

 

Σε αυτήν την προσπάθεια ο Πρόεδρος και τα μέλη  της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας καλούν τα μέλη και τους φίλους να συνδράμουν και να  φέρνουν τα τρόφιμα σήμερα Πέμπτη 3 Μαρτίου και αύριο Παρασκευή 4 Μαρτίου  στα γραφεία της οργάνωσης   Κορίνθου 273Γ τις ώρες 10:00-14:00 και 18:00-22:00 , οπότε και τελειώνει η ανθρωπιστική πρωτοβουλία ενώ παράλληλα ευχαριστούν όλους όσους προσέφεραν.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement