Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ανδραβίδα- Κοντά στην εξιχνίαση η ΕΛ.ΑΣ. για την 4πλή δολοφονία – Ποιός είναι ο βασικός ύποπτος

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα βήμα πριν την εξιχνίαση βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip, για το έγκλημα που έγινε χθες στην Ανδραβίδα. Ο δράστης του αποτρόπαιου τετραπολού εγκλήματος φέρεται να είναι άνδρας του κοντινού περιβάλλοντος της οικογένειας.

Το φονικό έγινε το βράδυ της Τετάρτης με θύματα την μητέρα, τον πατέρα και τα δύο τους παιδιά. Το τρίτο παιδί της μητέρας βρήκε νεκρά τα αδέρφια του και τον πατριό του.


Κάτοικος της Ανδραβίδας και γείτονας του ζευγαριού έχει μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών ως ο άνθρωπος που μπορεί να κρύβεται πίσω από την τετραπλή τη δολοφονία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, και ύστερα από τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα βασικός ύποπτος για την διάπραξη του στυγερού τετραπλού φονικού, στην Ανδραβίδα, θεωρείται ένας άνδρας, ο οποίος διαμένει στην περιοχή, και αναζητείται ήδη από χθες.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, μέχρι στιγμής, παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας να τον βρει, ο ύποπτος παραμένει άφαντος.

Εν τω μεταξύ, κλιμάκια από την Ηλεία, την Αχαΐα και την Αττική, «χτενίζουν» την περιοχή για την ανεύρεση οποιουδήποτε χρήσιμου στοιχείου, που μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες.

Ένα γεγονός το οποίο απασχολεί έντονα τις Αρχές και γεννά ερωτηματικά, είναι γιατί το σπίτι στο οποίο διέμενε η οικογένεια δεν είχε ηλεκτροδότηση.

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα ίσως είναι η αρχή του νήματος που θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Πηγή: patrisnews.com


Ροή ειδήσεων

Advertisement