Connect with us

Παναχαϊκή

Λίγα βήματα… ακόμα

Published

on

Πέντε αγωνιστικές έμειναν για να τερματίσει… πρώτη η Παναχαϊκή στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Ο δρόμος προς τον τερματισμό πλησιάζει με την Παναχαϊκή να τρέχει… με «διακόσια» θέλοντας να κόψει πρώτη το νήμα και να κατακτήσει σε πρώτη φάση το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ένα πρωτάθλημα που αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 3 Απριλίου και εν συνεχεία θα ξεκινήσουν τα μπαράζ στις 17/4.

Η Παναχαϊκή θα είναι αυτού που θα βρεθεί σε αυτή τη θέση διεκδικώντας την επιστροφή της στα «σαλόνια» της Σούπερ Λιγκ. Ένα στοίχημα που είχε βάλει ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Πέτρος Σταθάκης και όπως όλα δείχνουν θα το κερδίσει.

Όπως έχουμε αναφέρει σε παλιότερο ρεπορτάζ το πιο δύσκολο ήταν η Παναχαϊκή να πάρει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια. Από κει και πέρα στα μπαράζ δεν υπάρχει καμία περίπτωση οι «κοκκινόμαυροι» να μην πάρουν την άνοδο και αυτό διότι αν πάρουν τις τρεις νίκες μέσα στην Αγυιά από τα συνολικά έξι ματς όλα έχουν τελειώσει.

Ωστόσο απομένουν πέντε παιχνίδια και για την ακρίβεια τέσσερα καθώς την 24η αγωνιστική θα κάνει το προγραμματισμένο ρεπό της.

Αυτό που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου είναι να νικήσουν τα τέσσερα εναπομείναντα ματς αρχής γενομένης αύριο που φιλοξενεί τον Εθνικό Σκουλικάδου για την 22η αγωνιστική.

Μετά οδεύει για την 23η αγωνιστική στο Αίγιο όπου φιλοξενείται από τον υποβιβασμένο Παναιγιάλειο στην συνέχεια θα κάνει το ρεπό της, την 25η αγωνιστική παίζει στο Αγρίνιο με τον Παναγρινιακό και τέλος στην Αγυιά υποδέχεται την Αναγέννηση Άρτας.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement