Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Τέλος στο θρίλερ μετά από δύο μηνες-Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ελεύθερος αφέθηκε ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης που είχε απαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου στο Ντράφι.

Ο γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς καθώς επέστρεφε στο σπίτι του, από έξοδό του για φαγητό.

Την εξαφάνισή του δήλωσε φίλη του ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο όταν τον άκουσε να φωνάζει «βοήθεια».

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, η συγκεκριμένη κοπέλα, ήταν εκείνη που επικοινώνησε με συγγενείς και φίλους του επιχειρηματία στην Ελλάδα -καθώς εκείνη βρισκόταν στο εξωτερικό- προκειμένου να κινητοποιηθούν οι αρχές.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, επεσήμαναν πως, η αρπαγή του επιχειρηματία «δεν κράτησε ώρα. Δεν φώναξε βοήθεια -όπως έχει ειπωθεί , αλλά προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο λέγοντας στους απαγωγείς του «ένα λεπτό παιδιά».

Ο 40χρονος, έφυγε από την ταβέρνα στο Ίλιον, εκεί που ήταν με ακόμα δύο φίλες του, στις 12:00. Στις 12:02 ολοκληρώθηκε η βιντεοκλήση που διήρκησε 22 λεπτά, με την φίλη του από το εξωτερικό.

Κατά την διάρκεια της κλήσης το σήμα χανόταν με αποτέλεσμα να γίνεται μαύρη η οθόνη. Οταν το σήμα επανήλθε, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα άκουσε τους απαγωγείς , σε άπταιστα ελληνικά, να λένε στον φίλο της να «σκάσει», ενώ την ίδια στιγμή τον έβριζαν. Ολα αυτά μέχρι που αντιλήφθηκαν την ύπαρξη του κινητού. Τότε, το άρπαξαν και το έκλεισαν.

<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/ellada/afethike-eleytheros-o-epiheirimatias-kyparissis-apagagei”>Αφέθηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας Γ.Κυπαρίσσης -Τον είχαν απαγάγει πριν 2 μήνες – iefimerida.gr</a></p>

Ροή ειδήσεων

Advertisement